10. Eğirdir Triatlon’u bugün başlıyor

24 Ağustos 2012 18:27

Triatlon Federasyonu tarafından her yıl Eğirdir ilçesinde düzenlenen Triatlon Müsabakaları bugün start alıyor. Federasyon Başkanı Güneş ve ekibi, Eğirdir Belediye Başkanı Özmeral’i ziyaret ederek müsabakalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

 

Triatlon Federasyon Başkanı Hamdi Güneş ekibiyle birlikte Başkan Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek, 25-26 Ağustos tarihlerinde yapılacak 10. Eğirdir Triatlon müsabakaları hakkında görüş alışverişinde bulundular. Triatlon Federasyon Başkanı Hamdi Güneş, beraberindeki Merkez Hakem Kurulu Başkanı Aydoğan Ulaş, Organizasyon sorumlusu Albay Melih Işıkçı, Basın Kurulu Başkanı Erdoğan

Kahya ve Tariatlon İl Temsilcisi Çetin Meydan ile birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i ziyaret etti. Kısa bir toplantı halinde geçen ziyarette iki başkan yapılacak müsabakalarla ilgili anlaşma imzaladı. Yapılan anlaşmaya İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz da imzaladı. Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Vazifeye başladığımız yıl Triatlonu bitirdi, yarışmalar yapılamayacak diyenler şimdi görüyor ki 4. yılımızda yine Triatlon yarışmalarını yapıyoruz. Hem de bu yıl 10.su yapılacak Triatlon yarışmalarını Su Şenliklerimizle birleştirdik ve daha yoğun katılım olsun diye faaliyetlerde de zenginlik yaptık. Eğirdir, Triatlon için nasıl bir öneme sahip ise, Triatlon da Eğirdir için aynı öneme sahiptir. Sağolsun, Triatlon Federasyon Başkanı Hamdi Güneş’in Eğirdir’imizi çok sevmesi ve bir hemşehri gibi davranması, ayrıca güzel anlayışlar içerisinde birlik ve beraberlik ruhunu göstermesi işlerimizin rahat yürümesinde büyük rol oynamaktadır. İlçe Kaymakamız Dr. Yalçın Yılmaz’ın da bütün faaliyetlerimizde gösterdiği gayretli çalışmaları ve destekleri bize ayrı bir güç vermektedir. Bu sefer yapılacak faaliyetler öncekilerden daha zengin olacak ve insanlarımızın daha çok memnun kalacaklarına inanıyorum. Emeği geçen herkese fazlasıyla teşekkür ediyorum.” dedi. 3 spor branşının birarada yapıldığı Triatlon müsabakalarına Türkiye’den 200 e yakın lisanslı sporcunun iştirak edeceği Federasyon Başkanı Hamdi Güneş tarafından ifade edildi. Bu müsabakanın olimpik olduğu ve burada Türkiye’yi temsil edecek sporcuların seçileceği belirtildi. Federasyon Başkanı Hamdi Güneş, “He zaman bizimle çok uyumlu çalışan ve sporu seven Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Sporu seven ve uyumlu çalışan bir başkanımız var. Bu yıl Başkanımız sağolsun Eğirdir’de arka arkaya 10.sunu yapacağımız müsabakalara ayrı bir güzellik katmış. Konser var, şiir akşamları şenliği var, Su Şenlikleri var. Bu çalışmalar bize verdikleri önemi gösteriyor. En Temiz Kent Yarışması’nda Türkiye 2.si olan Eğirdir’de müsabakaları yapmaktan mutlu olduğumu belirtmek isterim. Başkanımızı kutluyorum.” dedi. Yapılan toplantı ve imzalanan anlaşma sonrası heyet birlikte günün hatırasına fotoğraf çektirdi.

 

 

Bu haber 728 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...