Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak’tan Soylu’ya açık çek

2 Nisan 2013 18:36

Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak, AKP kurmaylarına çağrıda bulundu. Demokrat Parti’nin (DP) oylarını almak için Eski Demokrat Parti Genel Başkanı ve AKP genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun sözlerinin dikkate alınması gerektiğini söyledi. Kıyak, ayrıca Soylu’ya açık çek verdiğini açıkladı.

Son günlerde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile yakın ilişkileri ve AK Parti’ye katılacağı yönündeki iddialarla ilgili açıklamada bulunun Gelendost’un DP’li Belediye Başkanı Halim Kıyak, AK Parti kurmaylarına önemli bir çağrıda bulundu.

KARŞILIĞINDA SEN NE VERECEKSİN?

Geçtiğimiz aylarda Soylu ile Antalya’da bir saat kadar özel bir görüşme yaptıklarını ve görüşmenin detaylarını anlatan Başkan Kıyak, “Sayın Soylu ile görüşmemizde 5 talepte bulundum. Ziraat Bankası’nın yeniden Gelendost’ta hizmet vermesi, İlçemizin Kanalizasyon sorununun çözümü, Kapalı Spor Salonu yapımı, Asfalt yapımı için biraz para gibi taleplerim oldu. Diğerlerini halledeceğini ama para konusunun biraz zor olduğunu söyledi. Sonrasında da bana dedi ki; ‘Bunların karşılığında sen ne vereceksin?’ Ben de kendisine ‘dilekçem sizin cebinizde dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz’ dedim” ifadelerini kullandı.

DEMOKRAT PARTİ’NİN OYLARINI İSTİYORSANIZ…

Başkan Kıyak, AK Parti kurmaylarına da önemli bir çağrıda bulunarak “Eğer AK Parti Demokrat Parti’nin oylarını almak istiyorsa, o oylara talipse Sayın Soylu’nun sözlerini dikkate almalıdır. Isparta’da da Demokrat Parti’nin önemli bir oy oranı olduğunu hesaba katarsak bu durum önemini daha fazla ortaya koymuş olur” dedi.

GÖREVDEN KAÇMAM

Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak, seçimlerde aday olmayacağı yönünde son kararı halkın vereceğini kaydederek, “Biz bu güne kadar görevden kaçmadık. Bundan sonra da kaçmayız. Ama son kararı elbette halkımız verecektir” dedi. Zaman zaman kamuoyu yoklamaları yaptırdığını da dile getiren Kıyak, aday olacağı yönünde işaret verdi.

 

Bu haber 1780 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...