MÜSİAD Isparta Şubesi’nden KOSGEB´e Ziyaret

14 Kasım 2020 10:45

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi kurumsal ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Yalçın Baysan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Isparta İl Müdürü Yurdun Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, son dönemde kontrollü bir şekilde sahaya indiklerini ve sosyal mesafe ile maske gibi önlemlere dikkat ederek ziyaretlerini sürdürdüklerini söyledi. Pandemi kısıtlamalarının olduğu dönemde faaliyetlerine ara vermediklerini ve bu süreci yoğun şekilde düzenledikleri online toplantılar ile değerlendirdiklerini de ifade eden Başkan Baysan; “Salgın öncesine göre daha yoğun çalıştık diyebiliriz” dedi.

BAŞKAN BAYSAN “DEVLETİMİZ

ÖNEMLİ DESTEKLER SUNUYOR”

Bugünkü ziyaretlerinin Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Isparta İl Müdürlüğü olduğunu vurgulayan Başkan Baysan; “Sayın Müdürümüzün küçük ve orta ölçekli işletmelere verdiği destek çok önemli. Isparta KOSGEB’in çalışmalarını yakından izliyor ve takip ediyoruz. Değerli üyelerimizin nezdinde orta ölçekli üyelerimize desteklerini ve katkılarını biliyoruz. Kobilerimiz bu konuda tüm pandemi sürecinde hükümetimizin almış olduğu paket programından faydalanıyor.

“ÜLKE GENELİNDE 60

BİN YATIRIMCIMIZ VAR”

Bizler MÜSİAD olarak; Yurt içi 87, yurt dışında 95 ve toplamda 223 irtibat bürosuyla hizmet vermeye devam ediyoruz. Ziyaretlerimizin akabinde kurum müdürlerimizi TÜYAP İstanbul MÜSİAD EXPO 2020 Fuarımızı davet ediyoruz. Malumlarınız olduğu üzere bu yıl MÜSİAD’ın aynı zamanda 30. Kuruluş yıldönümü. Bu çerçevede tüm kurumlarımızı kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Ben sizi biraz önce bahsetmiş olduğum fuarımıza davet ediyorum. Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

YILDIRIM; “ÜYELERİNİZ İÇİNDEKİ

KOBİLERE DESTEK VERİYORUZ”

KOSGEB Isparta İl Müdürü Yurdun Yıldırım da ziyarette yaptığı konuşmada; “Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Bizim hedef kitlemizde işadamları dernekleri bulunan kobilerimiz mevcut. Bizim de KOSGEB olarak doğrudan hedef kitlesini oluşturuyor. 2010 yılına kadar kobilere verilen destek miktarı 1,5 milyon lira iken bu rakamı 2011’de 2 milyon liraya çıkardık ve giderek artan sayılarda şuanda 15 milyon liraya ulaştık.

“AR – GE VE İNOVASYON

DESTEĞİ VERİYORUZ”

MÜSİAD’ın değerli üyelerine Ar – Ge, inovasyon ve teknolojik yatırımlara destek vermeye söz veriyoruz. Programlarımız dahilinde şahsım ve ekibim adına Isparta müdürlüğü çalışanları olarak söz veriyorum. Siz programlarımız dahilinde projelerinizi getirin desteği biz verelim” dedi. 

*HABER MERKEZİ

 

 

Bu haber 1743 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...