Tanışman Başkan Günaydın´a arsa şaibesini sordu

3 Nisan 2013 20:17

Belediye Meclisi Nisan ayı ikinci birleşimi dün Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın Başkanlığında gerçekleştirildi. Görüşülmesi gereken tüm maddeler bir sonraki Meclis gündemine ertelenirken Meclis Üyesi İsmail Tanışman Başkan Günaydın'a arsa şaibesini sordu.

Belediye Meclisi Nisan ayı ikinci birleşimi 5 dakikadan daha az sürdü. Gündemdeki maddeler bir sonraki toplantıya ertelenirken İsmail Tanışman'ın bir sorusu dikkatleri Başkan Günaydın'a çekti.

BUGÜNKÜ MECLİSTE AÇIKLAYACAĞIM

Tanışman, Başkan Günaydın'a Çünür Yeni Şehir'in üzerinde kurulduğu arsalar hakkındaki söylentileri sordu. Tanışman ''Başkanım neden 4 yıl bekleyip de görevinizin bitmesine 1 yıl kala Çünür'deki alanı imara açtınız? Ayrıca buradaki arsaların sizin aileniz tarafından cüzi rakamlara alındığı yönünde söylentiler var bunları açıklayabilir misiniz?'' dedi. Başkan Günaydın ise bunu bugün düzenlenecek olan Meclis gündeminde açıklayacağını söyledi.

MADDELER BİR SONRAKİ MECLİSE ERTELENDİ

Öte yandan Meclis gündeminde bulunan; Belediye ve bağlı kuruluşları ile mahalli idare birlikleri norm kadro ilke ve standartlarına dair yönetmelikte değişiklik yapılmasının görüşülmesi, imar planı tadilatlarının görüşülmesi, imar planı tadilatlarına yapılan itirazların görüşülmesi, cadde ve sokaklara isim verilmesinin görüşülmesi, otopark sorunlarının incelenmesi ve Belediye gelir tarifesinde imar ve şehircilik müdürlüğü ile ilgili ücretler bölümünün 14. Maddesinin B bendinde bulunan yola terk işlemleri ücretinin kaldırılmasının görüşülmesi maddeleri bir sonraki Meclis gündemine ertelendi

Bu haber 952 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...