Başarı tesadüf değil

3 Nisan 2013 20:18

İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk, eğitim camiası olarak Isparta’nın Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı’ndaki (YGS) başarısından dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını belirtti. Geçen yıl 8’inci sırada olan Isparta bu yıl 5’inciliğe yükseldi.

İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk, Isparta’nın YGS’deki başarısını değerlendirdi. Başarının tesadüf sonucu olmadığını vurgulayan Öztürk, “Isparta’nın eğitim yönünden fiziki altyapısında sorunu olmayan bir şehir. Başarıda bunun payı büyük. Eğitim aktörleri yönünden teknoloji ve donanımda da bir eksiği yok. Öğretmen arkadaşlarımın motivasyonu ve eğitimi sahiplenmeleri bizi son derece mutlu etti” dedi.  Bu süreçte sürekli öğretmen motivasyonuyla ilgilendiklerini kaydeden Öztürk, “SDÜ ile yaptığımız eğitim işbirliğinin faydasını da gördük. Öğretmen arkadaşlarım hem alanlarındaki yenilikleri gördüler hem de eğitim teknolojilerinden faydalandılar. Ailelerle birlikte çocukları bir bütün olarak ele alıp sosyal dokuyu güçlendirerek yaptığımız proje çalışmalarının sonucunu da böylelikle görmüş olduk” diye konuştu.

HEDEF İLK 3

Hedeflerinin ilk 3’e girmek olduğunu ifade eden Öztürk, “Hedefimiz ilk 3’e girmek. Bunun için dediğim gibi altyapı çalışmaları tamam. Özellikle ailelerin duyarlılığını artırmak ve öğretmenleri motive ederek eğitimin tüm unsurlarını daha iyiye götürmek için gayret içindeyiz” şeklinde konuştu.

Bu haber 651 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...