“ISPARTA SİYASİ MÜCADELEMİZİN GÜL KOKUSUDUR”

23 Kasım 2020 15:56

Ak Parti kongresinde Salim Güntaç’ın listesi reddedildi. Osman Zabun tek aday olarak seçime girdi. Tartışmaların çıktığı kongrede Osman Zabun, yeniden il başkanı seçildi.

Ak Parti 7. Olağan kongresi Işıkkent Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Mesafe kuralları alınarak yapılan kongrenin Divan Başkanlığı’nı AK Parti İl Koordinatörü Kasım Bostan yaptı.

Kongreye; Ak Parti Sözcüsü, Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, AK Parti Isparta Milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in yanı sıra MHP İl Başkanı Basri Sönmez ile Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay da katıldı.

BİLGİÇ KOVİD OLDUĞU İÇİN KONGREYE KATILAMADI

TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, Koronavirüs olduğu için kongreye katılamadı. Bilgiç, kongreye mesaj göndererek Covid olduğum için katılamadığını bildirdi. Bilgiç, mesajında “koronavirüs salgınında vefat edenlerin sayısı 1500 buldu. 2. Dünya savaşından sonra babalığın karşı karşıya kaldığı en büyük kriz. 2. Dalgayı yaşıyoruz. Tüm dünya faturasını ödüyor ama ülkemiz güçlü” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VİDEOKONFERANS İLE KONGREYE BAĞLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta, Burdur, Gümüşhane, Kastamonu ve Sinop illerinde yapılan kongrelere videokonferans ile bağlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni dönemde daha fazla çalışılmasını istedi.

Ak Parti’nin seçim filmi ‘Türkiye Vakti’ salonda Zabun’un konuşması sırasında verildi.

Kongrede İl Başkanı Osman Zabun, duygusal ve anlamlı bir konuşma yaptı.

“ŞİMDİ ISPARTA VAKTİ”

2014’de göreve gelen Ak Parti İl Başkanı Zabun, Isparta için yazdığı şiiri kürsüden okudu. Zabun, konuşmasının son bölümünde “bu yolculuk milletimize olan aşkımızın ifadesidir. Bu yolculukta hiçbir şey bizi durduramadı. Biz büyük Türkiyeyiz. Bugün yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Çocuklarımız için, gençlerimiz için yeniden yola düşme günüdür” dedi.

SON 2 YILDA AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİN ÖNEMİNİ ORTAYA KOYDUK

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ak Parti’nin belediye başkanı olmaktan gurur duyduğunu belirterek, “son 10 yolda Isparta’da AK Parti belediyeciliği özlenmişti. Son 2 yolda yaptığımız çalışmalar ile AK Parti belediyeciliğinin önemini ortaya koyduk. Son 10 yılın da kayıp olduğunu gösterdik” dedi.

ISPARTA 2023’E HAZIR

Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ise; “24 Temmuz’da hep beraber destan yazdık. Akibetinde yerel seçimlerde belediyelerde destan yazdık. Ak Parti bayrağını göndere çektik. Gurur yaşadık. Isparta, 2023 vizyonuna ve hedefine hazırdır” dedi.

NEREDE DERT-TASA VARSA AK PARTİ ORADA OLMALI

Zor bir sürece girildiğini belirten Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel ise 2023 seçimlerini işaret ederek şöyle konuştu:

“Kongremiz hayırlı olsun. Partimizin güzel hizmetlerine vesile olsun. Her birimizin üzerinde bir görev var. Dünyamız, ülkemiz bir hastalıktan geçiyor. Hastalarımız var, ölenlerimiz var. Bu kutlu dava altında çalışmak, Recep Tayyip Erdoğan ile yol arkadaşlığı tapmak herkese nasip olmaz. Bize nasip oldu. 2023 çok zorlu bir süreç. Hata yapmamalıyız. Vatandaşla iç içe olmalıyız. Nerede dert ve problem varsa orada AK Parti olmalı. Vatandaşla bağımızı ne kadar sağlam tutarsak halk bizi başının üzerinde taşır. Dert ile dertlenmek yeterli. İnşallah bu süreci yaşayalım. Her bir oyun önemi var. Biz vatandaşın oyuna mecburuz. Daha çok çalışmamız, çalıştırmanız gereken bir süreç olacak. İnşallah 2023’de rekor kıralım. Ben teşkilatlarımın emrindeyim.”

DEMOKRASİNİN SAHİBİ MİLLETTİR

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Isparta’dan muhalefeti eleştirdi.

Ak Parti Sözcüsü, Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Isparta kongresinde CHP’yi eleştirdi. CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Yeni Amerika Başkanını tebrik ettiğini hatırlatan Çelik, “ithal demokrasisi. Demokrasi ticari bir mal değildir. Demokrasi ithalat ve ihracat konusu değildir. Demokrasinin sahibi millettir. Onun dışında sahibi yoktur. Demokrasi kazanılmıştır. Bunun için Türkiye, Başbakanını ve bakanlarını şehit vermiştir. Biz demokrasiyi milletin değeri olarak görüyoruz. Onlarda pazarlık konusu olarak görüyorlar. Vesayet ithalatına, demokrasi ithalatına direneceğiz. Milli mücadeleden rahatsız olan siyasi parti olabilir mi? Ne yazık ki Yunanistan’ın tezlerini savunuyorlar. Biz millet demokrasisini savunuyoruz” dedi.

ISPARTA, AK PARTİ SİYASİ MÜCADELESİNİN GÜL KOKUSUDUR

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, konuşmasının son bölümünde Isparta teşkilatını övdü. Isparta’da birlik ve dirliğin bozulmamasını isteyen Çelik, “birlik ve beraberlik mührümüzü Isparta’da bir kez daha vuruyoruz. Isparta bu yürüyüşte hiç yorulmadı. Sürekli koştu. Ak Parti mücadelesinde Isparta vazgeçilmezdir. Kaç yaşına gelirse gelsin AK Parti her zaman 18 yaşındadır. Kongrede. Güçlenerek çıkacağız. Kenetlenerek çıkacağız. Isparta kongresi demokrasinin gül kokusudur. Isparta, siyasi mücadelemizin gül kokusudur” diye konuştu.

*HABER MERKEZİ

Bu haber 1767 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...