Bahçeşehir Kurucuları’ndan öğretmenlerine büyük jest

26 Kasım 2020 15:50

Isparta Bahçeşehir Koleji Yönetimi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bünyesinde çalışan 117 öğretmene jest yaptı. Öğretmenlerin evine çiçek gönderildi, hesaplarına 400 TL para yatırıldı.

Bahçeşehir Koleji Kurucuları Metro Başarı Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özaydın ve ortağı İsmail Akçil, öğretmenlere verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Bahçeşehir Koleji Yönetimi, bünyelerinde çalışan 117 öğretmenin maaş hesaplarına 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 400 TL para yatırdı. Ayrıca evlerine çiçek gönderildi.

Bahçeşehir Koleji öğretmenleri bu jest karşılığında teşekkürlerine kamuoyu duyurusu ile bildirdiler. İşte o duyuru:

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid 19 nedeniyle hepimiz zorlu bir süreçten geçmekteyiz. Bu süreç birçok alanda olduğu gibi eğitimi öğretimi derinden etkilemiştir.

Ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu şartlar altında bizlere ve öğrencilerimize daha fazla gayret etmek ve özveriyle çalışmak düşmektedir. Psikolojik ve fiziksel olarak güçlü olmamız gereken bu süreçte öğrencilerimiz için özveriyle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.

Bu süreçte okulumuzdan, öğretmenlerimizden ve öğrencilerimizden maddi ve manevi hiçbir imkanı esirgemeyen bizlerin özlük haklarından asla taviz vermeyen, en zor anımızda hep yanımızda olan Sayın kurucumuz Mustafa Özaydın’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine Bahçeşehir öğretmenleri olarak teşekkürlerimizi sunarız.

Bahçeşehir Ailesinin üyesi olmak bizler için gurur verici bir sevinç kaynağıdır. Sizi sadece kurucumuz olarak değil ailemizin bir büyüğü olarak görmekten mutluluk duyuyoruz. Ayrıca bugün olduğu gibi her zaman bizleri değerli hissettirdiğiniz için teşekkürlerimizi sunarız.”

*HABER MERKEZİ

 

 

Bu haber 2852 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...