“Maçların başlamasını istiyorlar”

26 Kasım 2020 15:54

Amatör Futbolcular Temsilcilerinden Sedat Aslan, “Bizler umutluyuz. Bu ligin başlayacağına inanıyoruz. Biz amatör futbola sevdalıyız” dedi.

                Kanal 32 ekranlarında yayınlanan Levent Doğan ile Spor Vakti’ne konuk olan Amatör Futbolcular Temsilcilerinden Sedat Aslan, profesyonel ligler oynandığı sürece amatör liglerin oynanma sözünün yerine getirilmesini istiyorlar. Aylardır liglerin başlatılmadığını belirterek, bir an önce yetkililerden açıklama beklediklerini söyledi.

                İşte Aslan’ın açıklamaları:

                “Bal ligi kurulduğundan beri bu ligdeyim ve gerçekten bu ligde  oynadığım için çok mutluyum. Çok gururluyum samimiyetin coşkunun o amatör ruhun olduğu ligler buralar.

Bu amatör ruhu Süper Ligde 1. Ligde ve diğer liglerde ve Avrupa liglerinde bunu göremiyorsunuz..

Bütün dünyanın konuştuğu Türkiye’deki futbolla alakalı herkesin gururla bahsettiği çağlar Söyüncü gerçeği var. Bundan 5-6 sene önce İzmir’in Bal Ligi takımında iken beraber karşılıklı aynı sahada ter döktük.. Rakip olarak aynı sahada bulunduk. Şuanda Avrupa devlerinin transfer listesinde. Ve bu çocuk bal liginden çıktı.. Ve milli takımımızın vazgeçilmezi gurur kaynağı o çocuk buralardan gitti.

Riva’nın önüne gidip orda bir sesimizi duyuralım istedik. Ama gittiğimizde karşılaştığımız manzara tamamen çok farklıydı. Riva’ya gittiğimizde kafes şeklinde bir yer oluşturulmuş bizim için.. Yaklaşık 35 derecelik sıcağın altında biz 3 saat  orada kaldık.

Federasyondan bir kişi çıkıp gelip demedi ki ya arkadaşlar  kardeşlerim siz bizim evlatlarımızsınız siz geldiniz hoşgeldiniz. Biz oraya eylem yapmaya gelmedik. Sadece hakkımızı aramaya geldik. Bizler umutluyuz. Bu ligin başlayacağına inanıyoruz. Biz amatör futbola sevdalıyız.”

*HABER MERKEZİ

 

 

Bu haber 1525 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...