Halk Otobüsleri Şoförleri Covid – 19 Testinden Geçti

11 Aralık 2020 15:23

Şehrin taşımacılık yükünü çeken Halk Otobüslerinin şoförleri bugün Covid-19 testine tabi tutuldu. Gönüllük esasına göre yapılan testlere katılımda yoğun oldu.

Şehir genelinde artışlarının ardından kamuoyu adına toplu taşımacılıkta önemli bir görev üstlenen Isparta S.S. 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Şoförlerine PCR testi yapıldı. Testler, bugün bizzat Halk Otobüsleri Kooperatifinin İstanbul Yolu üzerindeki Merkezinde gerçekleştirildi. PCR sürüntüsüyle alınan test sonrası şoförler Kooperatif Başkanı Faruk Daşdöner’e göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti.

İlk Covid – 19 Testini yaptıran Isparta S.S. 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, test vermenin korkulacak bir durum olmadığını dile getirdi. Şoförlerimize bu testi uygulayan Sağlık Müdürlüğü Hekimlerimize ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederim. Milletimiz, sağlık görevlilerine sonuna kadar güvenebilirler” dedi.

Başkan Daşdöner; “Vatandaşlarımızı açıklanan tedbirlere uymaya davet ediyorum. Lütfen kurallara uyalım. Kısa sürede bunu atlatacağımızı düşünüyorum. Şoförlerimiz de sağlık çalışanlarımız gibi sahada aktif olarak rol alıyor. Risk grubunda bulunan mesleklerden birisi de şoförlerimizdir. Hem biz kendimizi tehlikeye atmayalım hem de yolcularımızı yani karşımızdakileri tehlikeye atmayalım dedik ve test yaptırdık” dedi.

*HABER MERKEZİ

 

 

Bu haber 3982 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...