AGD’den Peygamber’e Sevgi Sınavı

5 Nisan 2013 17:24

Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi tarafından, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Kutlu Doğum Haftasında Isparta’daki tüm lise öğrencilerine yönelik  Peygamber (S.A.V)’e Sevgi Sınavı (PSS) yapılacak.

Konu ile ilgili yapılan açıklama açıklamada şu bilgilere yer verildi: “ “İnsanların en hayırlısı insanlığa faydalı olandır.” Ve “Bir insanın kurtuluşuna vesile olmak bütün İnsanlığı kurtarmak gibidir” inancı ile çalışmalarımızı yürütmekteyiz.

Anadolu Gençlik Derneği, bütün insanlığın yararına hayrı ikame etmek , iyi, doğru, faydalı ve adil olanı, hakkı hakim kılmak için gece gündüz koşturmaktadır.

Isparta Şubesi Ortaöğretim Komisyonu olarak ;

Geçen Yılda yaptığımız gibi  Kutlu Doğum Haftasında  Isparta’daki tüm liselilerimize yönelik  Peygamber (sav) e  Sevgi Sınavı PSS yapmaktayız. Amacımız liseli kardeşlerimizin Kutlu Doğum Haftasına kadar Peygamber Efendimizi tanımalarına vesile olabilmek. Öğrencilerimiz Mahmut Toptaş Hocanın ‘’Modern Hayatta Nebevi Mücadele’’ kitabından sorumlu olacaklar.

Sınav içeriğinden de bahsedecek olursak Sınav %80 i ‘’ Modern Hayatta Nebevi Mücadele’’ kitabından  % 20 de Genel İslam Kültürü içerikli olacaktır.

Sınavımızda  ; 

1. Ye Peygamberimizin (Sav) Yanına Umreye Gönderiyoruz.

2. ye 1 yıllık Dersane ve Çeyrek Altın

3. ye 1 yıllık Dersane

4.ye Cumhuriyet Altını

5.ye Yarım Altın

6 -10 Arası Çeyrek Altın

Ve  İlk  100’e Sürpriz Hediyeler Verilecektir.

Sınava Başvuru Yapacaklar İçin :

Kayıt Yerleri : Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi

PSS Kayıt Standları ve AGD Okul Temsilcilerine Başvurabilirler.

Son Başvuru Tarihi 16 Nisan Olup Sınav 20 Nisan Cumartesi Günü Merkez Ve İlçelerdeki Okullarda Yapılacaktır.

Sınav Sonuçları 24 Nisan Çarşamba  Kitabın Yazarı Mahmut Toptaş ’ın  Katılımıyla Süleyman Demirel Kongre Salonunda Yapılacak Olan Kutlu Doğum Programında açıklanacak ve ödülleri teslim edilecektir”.

 

Bu haber 2009 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...