Başkan Günaydın’dan Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret

5 Nisan 2013 17:30

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Haber Gazetesi Sahibi Şevket Karahan’ı makamında ziyaret etti.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala ve yöneticiler ile birlikte gerçekleşen ziyarette Başkan Günaydın, belediye yatırımları, güncel gelişmeler ile ilgili olarak görüşlerini belirtti.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, “Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olarak, Sayın Başkanımızın bu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisinin çalışmalarını kamuoyuna en iyi şekilde aktarmaya çalışıyoruz. Biz gazeteciler, belediyenin icraatlarını en doğru ve en iyi bir şekilde kamuoyuna aktarmaya çalışıyoruz. Sayın Başkanımızın da gazetelere ve gazetecilere vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki çalışmalarında da başlarılar dilerim” dedi.

Şevket Karahan’ın hem cemiyet başkanlığını hem de bir gazete sahibi olarak gazetecilik görevini ifa ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Kendisi uzun yıllardır gazetecilik mesleğinin içerisinde bulunuyor. Gayet adil, gerektiğinde tenkit edebiliyor, takdir edilecekse de bunu yapabiliyor. Gerçek gazetecilikte budur. Kendilerini gerek cemiyet başkanı olarak, gerekse gazeteci olarak yaptığı çalışmalarını kutluyorum. Bu şekilde basında başarılı olan arkadaşlarımızı da takdir etmek, tebrik etmek gerekir, marifet biraz da iltifattan doğar. Bugün ziyaretimize partimizin başkanları ve yöneticileri de katıldı. Bunu ortaya çıkaran kişiler de şahıslardır, yani Şevket Karahan’dır. Bundan sonraki basın hayatında kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 615 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...