“Potansiyeli yüksek oyunculara sahip olduğumuzu düşünüyorum”

20 Ocak 2021 13:50

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor’da Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi, 2. Yarı için umutlu konuştu.

Antalya kampını ve son 2 maçı değerlendiren Çelebi, Kampa geleli 2 gün oldu, burada bir müddet çalışacağız. Isparta’da hava şartları çok elverişli değil. Rakiplerimiz takımlara en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Çok fazla kalmayacağız burada 3-4 gün daha buradayız ondan sonra döneceğiz. Bizim açımızdan çok normal karşılanacak bir durum değildi. Çünkü gerçek anlamda 2 maç iyi oynadık. Özellikle Çarşambaspor’u çok domine eden taraftık çok talihsiz bir gol yedik bizi çok üzdü. Çünkü oynadığımızın oyunun, girdiğimiz pozisyonların maçın hakkı kesinlikle o değildi. Soma maçına çok eksiklerle gittik. Tabi bunlar mazeret değil.  Ispartaspor 11 kişi varsa sahada Ispartaspor’dur. Ama bazı mevkilerde kırılgandı onun sonucunda 60 dakika gerçek anlamda iyi bir oyun oynadık. Ama 60’dan sonra 2 dakika bizim için kopan bir oyun oldu. Kalemize vurulan iki top gol oldu neticede futbolda bunlar oluyor. Biz onları geride bıraktık önümüzdeki maçlara bakacağız. Bizim için 2. Yarı yeniden başlayacak. Zor maçlarımız var. Fikstürümüz ilk haftalar zorlu. Oradan alacağımız galibiyetlerle çıkabilirsek eğer takımın çok daha yükseklere rahatlıkla ulaşabileceğini düşünüyorum” dedi.

                Futbolcularını kazanmak için yoğun  çaba sarf eden Çelebi, sözlerine şöyle devam etti:

“3 puanlı bir sistemde her şey olabilir. Ama biz rakipleri düşünerek hareket edemeyiz. Bizim Sonucun da ne olacak bakacağız. Ama biz öncelikle maç maç odaklanacağız. Ben oyuncularıma hep bunu söylüyorum. Biz maçlarımızı kazandığımız sürece üst tarafın iyi olduğunu sonradan bakıp göreceğiz. Genç bir takımımız var bu genç tabloyu bozmama adına transferlerimiz oldu. Çorum’dan 2 oyuncumuz geldi. Çarşambaspor’dan Kaan Doruk’u aldık. Santrafor ve kaleci mevkisin de 2 tane daha eksiklerimiz var. Onları da kapatmayı düşünüyoruz. Genel anlamda takım yapısından ve takım disiplininden memnunum ciddi anlamda parlayan oyuncularımız var. İşte Nurettin, Emir Kaanla konuştunuz ama onların dışında ışık saçan oyuncularımız var. Çok mutlu olduğumuz oyuncularımız var. Hem kendi gelecekleri adına hem de Ispartaspor’un geleceği adına büyük şeyler yapacaklarına inanıyorum ben. Evet biz yarışmacı biriyiz ama ben zaten Eğitim Fakültesi mezunuyum. Aynı zamanda yüksek lisansta yapıyorum. Bizim istediğimiz şey şu zaten bence bir antrenörde olması gerekir yani yarışmacıyız. Ama biz bu oyuncuların özellikler genç oyuncuların gelişiminde katkıda bulunmak zorundayız diye düşünüyorum. Çünkü onların iyi yerlerde olmaları bizi mutu ediyor.

 Bana kalırsa şuan için 4 net diyorum 4 net gider ama daha fazla sayısını arttıra biliriz.

Dayanıklılık konusunda seri A seviyesinde oyuncularımız var. Bu bir futbolcuda olması gereken önemli özelliklerden biri. Sahaya modern futbola dair her şeyi yansıttığımızı düşünüyorum. Emir Kaan’ın omzunun çıkması orada olmaması bizim için çok büyük handikap oldu dediğim gibi çok potansiyel oyunculara sahip olduğumuzu düşünüyorum. Bu şekilde gelecekleri çok parlak ama bu onlara da bağlı bir futbolcu evet yetenek var ama sahada bir sürü birleşenin bir araya gelmesi lazım motivasyon, iyi hazırlık, performans sürdürebilme bir sürü birleşenin saha içinde birleşmesi lazım.”

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1565 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...