Aksu Caddesi geçici olarak çift yönlü trafiğe açıldı

25 Ağustos 2012 12:44

Isparta Belediyesi tarafından Müftülük önü ile Demirköprü arasında bulunan 121 Cadde’de gerçekleştirilen yol yapım çalışmaları nedeniyle, bu cadde üzerinden Halıkent Mahallesi ve Antalya yoluna çıkacak olan sürücülerin Aksu Caddesi’nden yararlanmaları istendi.

Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce600 metreuzunluğundaki 121 Cadde’de altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları son hızıyla sürüyor. Freze ile yorgun asfaltın kaldırılması işlemi tamamlanırken, diğer taraftan Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce de yolda hızlı bir şekilde yağmur suyu başta olmak üzere diğer eksiklikleri bulunan altyapı çalışmaları devam ettiriliyor.

Müftülük önü ile Demirköprü arasını kapsayan 121 Cadde’deki yol yapım çalışmalarının 3 Eylül 2012 tarihine kadar devam edeceğini söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bu yöne gerçekleşen trafik akışının Aksu Cadde’sinden yapıldığını belirtti.

115 Cadde (Divan Yolu) ile Demirköprü arasının 121 caddede süren yol yapım çalışmaları nedeniyle bir süreliğine çift şeride dönüştürüldüğünü aktaran Başkan Günaydın, 121 Cadde’yi belirtilen süreden önce trafiğe açmaya çalıştıklarını ifade etti.

Çalışmaların hazırlanan programın önünde devam ettiğini hatırlatan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, çalışmalardan dolayı Ispartalı vatandaşların ve sürücülerin zaman zaman zor durumda kaldıklarını ancak bunun geçici olduğunu belirtti. Günaydın, “Her nimetin bir külfeti oluyor. Isparta’mızın daha da güzelleşmesi ve daha da yaşanabilir bir şekle gelmesi hedefiyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu çalışmalar esnasında da vatandaşlarımıza en az düzeyde rahatsızlık verme düşüncesindeyiz. Vatandaşlarımızdan bu konuda anlayış bekliyoruz ve özür diliyoruz” dedi.

 

Bu haber 2544 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...