CHP, adayında aradığı kriteri açıkladı

6 Nisan 2013 13:24

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, kasaba ve ilçelerde aday belirleme süreçlerinin devam ettiğini ve çoğunun belli olduğunu açıkladı. Şenol ayrıca Isparta Belediye Başkan Adayının belirlenmesinde ise “Farklı taban oylarını alabilecek bir aday belirlemek önceliğimiz olacak” dedi.

CHP, yerel seçim sürecinde aday belirleme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İl Başkanı Vedat Şenol, Gönen İlçesi adaylarının Hüseyin Kaya, Güneykent Kasabası adaylarının Avukat Eyüp Ersoy ve Senir Kasabası adaylarının ise Durmuş Duran olacağını açıkladı.

MEVCUT BAŞKANLAR TEKRAR ADAY

Şenol, daha önce Yenişarbademli İlçesi Belediye Başkan adaylarının mevcut Başkan Mustafa Erdem ve Keçiborlu İlçesi Belediye Başkan adaylarının da yine mevcut başkan Turgut Soykan olarak açıkladıklarını ifade etti. Şenol, adaylarının çoğunun mevcut başkanlardan oluştuğunu açıkladı.

FARKLI TABANDAN DA OY ALMALI

Öte yandan Isparta Belediye Başkan adayı belirleme sürecinin de devam ettiğini açıklayan Şenol, “Nisan ayında 4 ilçemizde mayıs ayında ise 5 ilçemizde üye bazında toplantı yapacağız. Haziran ayında merkez ilçeyi açıklayacağız. Isparta merkezde halkımızın sevdiği, proje üreten, verimli çalışabilecek, Isparta’nın, Ispartalının menfaatini ön planda tutacak bir aday olmasına dikkat edeceğiz. Ayrıca farklı taban oylarını alabilecek bir aday belirlemek önceliğimizdir” diye konuştu.

Bu haber 797 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...