DP seçimlere tek başına girecek

6 Nisan 2013 13:26

Demokrat Parti İl Başkanı Nihat Karan, diğer partilerin ittifak çağrılarına yanıt verdi. Karan, “Hiçbir partinin ne altında, ne üstünde, ne yanında ne de kenarında oluruz. Şu anda hiçbir partiyle ittifakımız söz konusu değil” dedi. Karan, ayrıca hiç kimsenin oyuna ipotek koymadıklarını ama partililerinin de başka partiye oy vereceğini zannetmediğini söyledi.

Demokrat Parti İl Başkanı Nihat Karan, uzun süren sessizliğini bozdu. Bir süredir bazı partilerin birlikte hareket etme çağrılarına yanıt niteliğinde açıklamada bulunan Karan, çok önemli mesajlar verdi.

BU AĞACI KURUTMAYACAĞIZ

Şu an bu görevde ağacı yeşil tutmak için bulunduklarını ve kurutmayacaklarını açıklayan Karan, “Kimseye alınmıyoruz, darılmıyoruz, küsmüyoruz. Gidenlere güle güle gelenlere hoşgeldin diyoruz. Bu arada kongre sürecine girdik. Bu süreç tamamlandıktan sonra size gelişmeler hakkında bilgilendirme yapacağız” dedi.

TEK BAŞIMIZA SEÇİMLERE KATILACAĞIZ

Öte yandan ittifak konusuna değinen Karan, “Hiçbir partinin ne altında, ne üstünde, yanında ne de kenarında oluruz. Şu anda hiçbir partiyle ittifakımız söz konusu değil. DP olarak kendi ayaklarımızın üzerinde durup, kendi başımıza yerel seçimlere çıkacağız. Bizim hiçbir zaman ittifak konusunda bir söylemimiz olmadı. Bizim dışımızda gelişen olaylar gerçek değildir. Ama şunu da belirtmek isterim ki hiç kimsenin oyuna ipotek koymadık. Ama kimsede eminim ki başka yere gitmez” diye konuştu.

SOYLU’NUN SÖZLERİ BİZİ ETKİLEMEZ

Diğer taraftan eski DP Genel Başkanı ve şimdiki AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun Isparta ziyaretinde sarfetmiş olduğu sözlerin partilerini etkilemeyeceğini ifade eden Karan, “Biz 65 yıldır gidenleri hep uğurladık. Ama biliyoruz ki 10 yıl geçmeden özür dileyerek geri geldiler” şeklinde konuştu.

SON BİR KİŞİ KALINCAYA KADAR BU BAYRAK HEP DALGALANACAK

Bu arada çiçeği burnunda Merkez İlçe Başkanı Polat Küçükyürük de partisi hakkında bazı değerlendirmelerde bulundu. Küçükyürük, Isparta’nın DP’nin kalesi olduğunu belirterek “Son bir kişi kalıncaya kadar bu bayrak hep dalgalanacak. Kır atın ayak sesleri bu yıl duyulacak. Bizim koltuk ya da menfaat kaygımız yok. Şu anda genç, dinamik arkadaşlarla yola devam ediyoruz. Bu şekilde Isparta siyasetine müdahil olacağız. Yani körü körüne muhalefet yapmayacağız. Bir fikrimiz var ise beyan edeceğiz. Çok büyük bir partiyiz. Kimsenin yanında yer almayacağız” açıklamasında bulundu.

Bu haber 1043 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...