“Isparta halkı güven içerisinde ise bunda güvenlik güçlerimizin büyük payı var

6 Nisan 2013 13:28

Vali Memduh Oğuz, Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Isparta Emniyet Müdürü Mehmer Or'u ve beraberindeki heyeti kabul etti. Oğuz, ziyarette yaptığı konuşmada, Emniyet Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümünü gururla kutladıklarını söyledi. Oğuz; “Isparta halkı güven içerisinde toplumsal hayatını devam ettiriyorsa bunda güvenlik güçlerimizin büyük payı var" dedi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nün Isparta halkının can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur içerisinde hayatını devam ettirmesi için gereken bütün çalışması fedakarca yerine getirdiğini vurgulayan Oğuz, "Isparta halkı güven içerisinde toplumsal hayatını devam ettiriyorsa bunda güvenlik güçlerimizin büyük payı var. Isparta halkı devletine ve kanunlara bağlıdır ancak sokakları da başıboş bırakmaya gelmez. Bir ilin ne kadar güvenli bir yer olduğu görüntüsü olursa olsun, Isparta'nın bu ortamını bozmak isteyen çok sayıda suçlu olabiliyor. Eğer bunlar Isparta'ya giremiyorsa emniyet mensuplarımızın üstün gayretlerinden dolayıdır" diye konuştu.

Emniyet Müdürü Or da Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Vali Oğuz'u ziyaret ettiklerini ifade ederek, Oğuz'a bugüne kadar verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.

Bu haber 719 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...