“Yarım kalmış Huzurevi binası tamamlanmalı”

11 Şubat 2021 16:13

MHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay, Gökçay Mesireliğinde yarım kalan huzurevi binasının tamamlanmasını istediklerini söyledi. Başkan Gülay yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“Geçtiğimiz haftalarda, MHP Isparta merkez ilçe başkanlığı olarak, Isparta Huzurevini ziyarette bulunduk. Isparta Huzurevi 1972 yılında bakıma muhtaç, kimsesiz ve sokakta kalan Ispartalıları bir çatı altında toplamak gayesiyle ve Ispartalı hayırseverlerin gönüllü faaliyetleriyle günümüze kadar gelen bir değeridir.

Gökçay mesireliğinde olan huzurevi eski binası, depreme dayanıklılık testlerinden geçememiş ve boşaltılarak, Isparta Bağlar mahallesinde, kiralanan bir apartmanda faaliyetlerine devam etmektedir. Temeli atılan, ama yarım kalan, yeni binasının da Isparta belediyesinin, eski dönemlerinden bu yana yenilenerek devam eden protokolleri yenilememesinden dolayı, yarım kalmış bir vaziyette beklemesine duyarsız kalamadık.

Ayrıca Gökçay mesireliğindeki huzurevi vakfı tarafından yapılan yeni Engelli bakım binasının da bazı prosedürlere takılarak, atıl bir vaziyette kalmasını üzüntüyle karşıladık.

AK parti Isparta milletvekillerimizin ve Isparta Belediye Başkanımızın, Isparta’nın yıllardır yaşayan değerine, birlikte sahip çıkılması ve hem engelli bakım binasının faal hale getirilmesi, hem de huzurevi inşaatının devamı noktasında omuz vereceklerinden şüphemiz yoktur.

Yapılan bağışlarla, hizmetlerine devam etmeye çalışan Huzurevi vakfına da Ispartalı hayırseverler ve siyasiler olarak sahip çıkılması gerektiğini, Isparta kamuoyuna duyurmak istiyoruz.”

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 2489 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...