Gıda Sektöründe Kariyer Planlama Konferansı

9 Nisan 2013 19:07

Süleyman Demirel Üniversitesi Gıda Kulübü tarafından "Gıda Sektöründe Kariyer Planlama" konulu bir konferans düzenlendi.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Gıda Kulübü Başkanı  Sinem Akbayrak, kulübün vizyon ve misyonundan bahsederek kulüp faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Daha sonra Yıldız Holding Ülker Ak Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketinin İnsan Kaynakları Uzmanları Murat Arabacı ve Olcay Can ile Üretim Mühendisi Mehmet Akif Türk’ün konuşmacı olarak katıldığı konferansa geçildi.

Konuşmasına Ak Gıda ve ürün portföyünü tanıtarak başlayan Mehmet Akif Türk, iş hayatı açısından öğrencilik yıllarında yapılan stajın önemli olduğunu söyledi. İnsan kaynakları Uzmanı Olcay Can da özgeçmiş hazırlanırken yapılması ve dikkat edilmesi gereken hususlardan bahsederek gönüllü çalışma ve stajların mezuniyet sonrası iş hayatına büyük fayda sağladığını, her öğrencinin öğrencilik yıllarında çalışmak istediği sektörü belirlemesi gerektiğini vurguladı. Murat Arabacı da öğrencilerin sorularını cevaplayarak Yıldız Holding olarak çalışma prensiplerinin "İyi niyet ve özveri" olduğunu söyledi.

Bu haber 631 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...