ISPARTASPOR- ŞİLE YILDIZSPOR MAÇI BUGÜN ATATÜRK STADINDA

17 Şubat 2021 15:20

Pembe-yeşilliler, ligin orta sıralarında mücadele eden Şile Yıldızspor’la bugün saat 13.00 de Atatürk Stadında oynayacağı maçı kazanarak zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, ligdeki 20. Maçında Şile Yıldızspor’u ağırlayacak. 17 Şubat Çarşamba günü Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 13.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Diyarbakır Bölgesinden Mehmet Güngör, Ulaş Çelik ve Adıyaman Bölgesinden Gökhan Salduz isimli hakemler yönetecek.

Ispartaspor, 19. Hafta sonunda 35 puanla 3. Sırada bulunurken, Şile Yıldızspor ise 27 puanla sekizinci sırada yer alıyor. Ispartaspor, ligin ilk yarısında  1-1 kalarak yenişemediği rakibini bu kez devirmek istiyor. Şile Yıldızspor ise üst sıralara doğru tırmanışa geçmek amacında.

Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise 42 puanla lider durumda bulunan Somaspor, ligde kalma savaşı veren Yalovaspor’la deplasmanda karşılaşacak. Şampiyonluk adaylarından Esenler Erokspor ise üst sıralarda kalma mücadelesi veren 35 puanlı İçel İdmanyurduspor’u ağırlayacak.

                32 puanla beşinci sırada bulunan Çatalcaspor ise kümede kalma mücadelesi veren Arhavispor’u konuk edecek. Play-Off hedefleyen Çarşambaspor ise ligin son sırasında bulunan Cizrespor’la deplasmanda karşılaşacak.

                Alt sıralardan uzaklaşmaya çalışan Tokat temsilcisi Erbaaspor, Altındağspor’u ağırlarken Karşıyaka ise Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak. Alt sıralardan uzaklaşmaya çalışan Gölcükspor, ligde zor günler geçiren Batman Petrolspor’u ağırlayacak.

*HABER MERKEZİ

Bu haber 1559 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...