Milletvekili Korkmaz Teşvik kanun teklifi için Isparta’da destek istedi

10 Nisan 2013 18:10

MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz Isparta’da yaptığı ziyaretlerde Isparta’nın teşvik programında 2. Bölgeden 5. Bölgeye alınması için verdiği kanun teklifine destek istedi.

Korkmaz Isparta Genç İş Adamları Derneği (IGİAD) üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi ve Kanun Teklifinin gerekçelerini anlatarak, Ispartalı işadamlarının da bu konudaki görüşlerini dinledi

Korkmaz, teşvik değerlendirilme kriterlerinde uygulanan yöntemlerin yarıdan fazlasının sosyal alanda gelişmişlik açısından ele alındığını, bu tarz kriterlerin teşvik değerlendirmesinde gerçekçi olamayacağını belirtti. İlimizde banka mevduatlarının yüksek olmasının güzel olduğunu ifade ederek, bu tasarrufların neden yatırım için kullanılmadığının araştırılması gerektiğinin altını çizdi. Bu kapsamda, mevcut teşvik desteğinden dolayı yatırımların diğer bölgelere kaydığını belirterek, iktidar ve muhalefet demeden bir güç birlikteliği yaparak hazırlamış olduğu kanun teklifinin görüşülmesinin ilimiz adına önemli olduğunu vurguladı.

Isparta’nın tarihi değerlerini yaşatmaya yönelik Elele Derneği tarafından açılan Kültür evini ziyaret eden Korkmaz “Kültür evinde her Ispartalıya ait geçmişten izler var böylesine bir hizmeti gerçekleştiren dernek başkanımız Canan Aydın Hanımefendiye ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.

SDÜ Nisan şenliklerini de ziyaret eden Korkmaz hem öğrencilerin kişisel kariyerleri hem de ülke gündemi ile ilgili sohbet etti. Öğrenci topluluklarının ofislerini de ziyaret eden Korkmaz büyük ilgiyle karşılandı.

Korkmaz Avukatlar haftası nedeni ile Isparta Barosu tarafından düzenlenen piknikte Isparta da hizmet veren avukatlarla buluştu. Korkmaz avukatların daha iyi şartlarda hizmet vermelerini temenni ettiğini söyleyerek Baro tarafından oluşturulan bu birlikteliği kutladı.

Polis haftası etkinliklerinden dolayı Emniyet Müdürü Mehmet Or’u makamında ziyaret eden Korkmaz halkımızın huzuru adına görev yapan tüm emniyet teşkilatının polis haftasını tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Bu haber 626 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...