“Çalışkan’ın Emrespor’a katkısı inkar edilemez”

27 Ağustos 2012 18:59

Emrespor Genel Kaptanı Fehmi Gülver: Geçtiğimiz yıl Kulüp Başkanları İsmail Çalışkanları’nın takıma 700 bin TL destek sağladığını belirterek; “Başkanımız İsmail Çalışkan’ın bu takıma katkısını hiçbir zaman unutmayacağız” dedi.

Emrespor’u 3. Lige çıkaran ve geçtiğimiz hafta görevinden istifa eden İsmail Çalışkan’a Emrespor’dan vefa örneği geldi. Genel Kaptan Fehmi Gülver, Çalışkan’ın takım üzerindeki desteği ve katkılarının asla inkar edilemeyeceğini söyledi. 

Isparta’yı 2012-2013 Futbol Sezonu’nda Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta temsil edecek olan Emrespor’da Genel Kaptan Fehmi Gülver, son gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Kulüp Başkanları İsmail Çalışkan’ın sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini bildiren Gülver, önemli konulara değindi. Çalışkan’ı onure eden Gülver, “Emrespor’un geçtiğimiz yılki tarihi şampiyonluğunun mimarı Kulüp Başkanımız İsmail Çalışkan’dır. Sezon başından bu yana takıma büyük katkı sağlamıştır. 700 bin TL futbol takımımıza harcama yapmıştır. İsmail Bey, sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini bize bildirdi. İsmail Bey 700 bin TL’nin 250 bin TL’sini kulübümüze hibe etmiştir. Kendisine 450 bin TL ödeme yapacağız. İsmail Bey’in sağlığına bir an önce kavuşmasını diliyoruz. Başkanımız İsmail Çalışkan’ın bu takıma katkısını hiçbir zaman unutmayacağız. Kendisi bizim yanımızda her zaman oldu. Takımın yükünü çekti. Tek başına bize her zaman cesaret verdi. Kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı Emrespor Kulübü olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber 1302 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...