Milli Eğitim Müdürlüğü’ne İlyas Can atandı

10 Nisan 2013 18:16

Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk Edirne İl Özel İdaresi'ne Genel Sekreter oluyor. Yeni Müdürlüğe ise Kırıkkale Milli Eğitim Şube Müdürü İlyas Can atandı.

Aralık ayının sonunda İstanbul'dan vekil olarak Isparta’ya atanan Milli Eğitim Müdürü Muhammed Öztürk'ün gelecek hafta içinde Isparta’dan ayrılacağı öğrenildi. Isparta’da üç aydır görev yapan Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk'ün Edirne il özel İdaresi Genel Sekreterliği görevi için İçişleri Bakanlığından onay verildiği ve yazısının birkaç gün içinde tebliğ edileceği öğrenildi. Öztürk'ün gelecek hafta içerisinde Isparta’dan ayrılması bekleniyor.

İLYAS CAN KİMDİR

İlyas CAN, 1967 Kırıkkale Merkez doğumlu. İlk ve orta öğretimini Kırıkkale’de tamamladıktan sonra 1984 yılında Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Planlaması bölümünü okudu.

1992 Yılında Şanlı Urfa Akçakale ilçesinde öğretmen olarak göreve başladı. 2002 yılında Kırıkkale Yıldırım Beyazıt Lisesi’nde rehber öğretmen olarak çalışırken istifa ederek bir özel öğretim kurumunda müdür olarak çalışmaya başladı. 2005 Yılında tekrar memuriyete dönerek SHÇEK’de çalışmaya başladı ve buradan da İl Milli Eğitim Müdürlüğüne şube müdürü olarak atandı. Halen İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapıyor

 

Bu haber 1558 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...