Amatörlerin Başkanı Erhan Oturak güven tazeledi

22 Mart 2021 16:10

IASKF Başkanlığı Olağan Genel Kurulunda yeniden başkanlığa Erhan Oturak ve ekibi seçildi.

Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (IASKF) Başkanlığı Olağan Genel Kurulu 19 Mart Cuma günü Milli Egemenlik Spor Kompleksinde yapıldı. Tek listenin yarıştığı seçimde mevcut başkan Erhan Oturak güven tazeledi.

Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen kongre ilk olarak divan heyeti belirlendi. Divan Başkanlığını Durmuş Türkmen, katipliklerine ise Koray Ateş ve Güray Gündoğdu getirildi.

Saygı Duruşunda bulunup İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede başlayan kongrede gündem maddeleri tek tek okundu.

Yeniden başkanlığa seçilen Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erhan Oturak, kongreye katılan kulüp yöneticilerine teşekkür etti. Görevi süresince yaptıklarının ortada olduğunu söyleyen Oturak, “Isparta’mıza bir profesyonel takım kazandırdık. Isparta 32 Spor Yönetimi de amtaör spora sahip çıkacaktır. Ayrıca Bölgesel Amatör Lig’deki takım sayımız 2 oldu. Emrespor ve Gelendostspor’a başarılar diliyorum. Bölgesel Lig dışında  amatör maçlar bu yıl pandemi nedeniyle oynanmayacak.  O nedenle özellikle Emrespor ve Gelendostspor’a sahip çıkalım. Yeni dönemde tesisleşme ve altyapı anlamında çalışmalarımız olacak” dedi.

                Erhan Oturak Başkanlığındaki yönetimde ise şu isimler yer aldı:

                Mehmet Demiralay, Nurettin Akgül, Tansel Tekeli, Ali Toprakçı, Turan Gökçen, Ali Çakacı, Ender Kızıltan, Ali Durmuş, Abdullah Çobankaya ve Zekeriya Koray Ateş.

                Denetleme Kurulunda ise: Durmuş Türkmen, Fikret Göktaş ve Galip Saraç.

                Disiplin Kurul Asil Üyeleri: Güray Gündoğdu, Ali Battal ve Ali Cıgal.

                Onur Kurulu: Gürcan Suvay, Hakkı Muzaffer Atman, Muammer Çankaya, Ali Özgün, Yakup Orhan Kanra ve Kenan Büyükleblebi.

                Konfederasyon Üst Kurul Delegeleri: Erhan Oturak, Mustafa Özsavlu, Durmuş Türkmen, İsmail Hakkı Yalçın, Zekeriya Koray Ateş, Galip Saraç, İsmail Esen ve Nurettin Akgül.

*LEVENT DOĞAN

 

Bu haber 2175 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...