Emrespor’un genç yetenekleri işi sıkı tutuyor

25 Mart 2021 18:05

Kırmızı-siyahlılar, günde çift idman yaparak Bölgesel Amatör Lig maçlarına hazırlanıyor.

                Isparta’yı yeni sezonda Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde temsil edecek olan Emrespor, hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-siyahlılar, günde çift idman yaparak tempoyu düşürmüyor. Milli Egemenlik Sahası, Gönen İlçe Stadında kondisyon, teknik-taktik antrenmanları yapan kırmızı-siyahlılar, Süleyman Demirel Üniversitesi Batı Yerleşkesinde ise kuvvet ağırlık çalışması yapıyor.

                Teknik Sorumlu Mustafa Özsavlu, Antrenörler Hasan Taşkıran ve Musa Güzel nezaretinde gerçekleştirilen çalışmalar pür neşe içinde geçiyor.

                Bu arada Emrespor 2. Başkanı Ender Kızıltan, iç ve dış transferde sona geldiklerini ve transferleri önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi.  Isparta’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini dile getiren Kızıltan, takımın büyük bir kısmının Ispartalı genç yeteneklerden oluştuğunu bildirdi.

                Öte yandan Antrenör Mustafa Özsavlu, 17-18 Nisan tarihlerinde start alacak ligde grupları da değerlendirdi. Özsavlu, “Grupta Isparta Emrespor, Gelendostspor, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Bucak Belediye Oğuzhanspor ve Yeşilovaspor  takımları yer alacak. Isparta’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

*LEVENT DOĞAN

Bu haber 2246 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...