Emrespor’dan Milletvekili ÖZEL’e Teşekkür

29 Mart 2021 18:01

Kulüp Başkanı Ozan Gezer, yönetim kurulu üyeleri ve Emre mahallesi sakinleri düzenlenen programda AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’e teşekkür ettiler.

Isparta’yı yeni sezonda Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde temsil edecek olan Emrespor, lig öncesi hazırlıklarına devam ediyor. Kulüp Başkanı Ozan Gezer, yönetim kurulu üyeleri ve Emre mahallesi sakinleri düzenlenen programda AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’e teşekkür ettiler.

                Isparta Muhtarlar Derneği’nde düzenlenen programda  Emrespor Kulüp Başkan Ozan Gezer, Milletvekili Özel’e özel olarak seramikten tasarlanan boğa figürü hediye edildi.      

                Emrespor Kulüp Başkanı Ozan Gezer, Emrespor Başkanı Ozan Gezer’e takıma olan katkılarından dolayı teşekkür ederek, “2020-2021 futbol sezonu artık açılıyor. Takımımız hazır vaziyette, tabii ki bu takımı kurmamızdaki en büyük etkenlerden birisi Sayın Vekil Recep Özel’e teşekkür toplantısı yapmak istedik. O da sağ olsun kırmadı bizi, tabii ki hedefimiz şampiyonluk. Bu zorlu bir süreç ama bunu en iyi şekilde geçireceğimize eminiz” dedi.

                Isparta AK Parti Milletvekili Recep Özel de Emrespor’un bir model olduğunu belirterek, “Emrespor bir rol model olarak Isparta’da sporda yer alıyor. Emrespor’un rol modelliğini, bütün  kulüplerin de örnek alması gerektiğini hep söylemiştik. Gerçekten örnek bir çalışmayı ortaya koydukları içinde, bizim bunların yanında olunması, desteklenmesi lazım ki diğer kulüplerde sporda, herhangi bir branş da olursa olsun. Bu Emrespor’un ne yaptığını incelemesi, araştırması rol model olarak kendilerine örnek almaları gereken bir kulüp olduğundan dolayı, Isparta’da bütün kulüplerin dikkatini çekmek için bir var olma mücadelesi gösteriyordu. Bizimde birkaç katkımızla bu sene 17 Nisan da başlayacak olan liglerde inşallah ilk defa bölgesel amatör ligde mücadeleyi sağlayacak. Gelecek yılda bu 3. ligde mücadeleyi yakalarız” dedi.

                Emrespor’un her zaman yanında ve emrinde olduğunu kaydeden Milletvekili Özel, “Bir işe başladığın zaman neticesi geliyor. Ben Emrespor ve yöneticilerin, sizin daha iyi bir nokta da olmanız, biz de bundan sonra ki süreçte Emre spora her zaman yanında olacağımıza, elimizden gelen destek, katkı olduğu zaman da bunu hiçbir zaman esirgemeyeceğimizi bilmenizi isterim. Sadece futbolda değil, diğer dallarda da olacak. Isparta’da biz uyuşturucunun, çeşitli kötü alışkanlıkların çok yüksek olduğu söyleniyor. Bunlarla mücadelenin yolu spor kulüplerimizin sayısını arttırmak, buraya gelen giden çocuklarımızın sayısını arttırmaktan geçiyor. Bunun maddi külfetini çeken kardeşlerimize Allah razı olsun diyoruz. İnanın ki bu dönemde bir okul açmak kadar, eğitime destek vermek kadar da,  sporda gençlere yatırım yapmak da aynı oranda. İnsanlara karşılığı olacaktır diye düşünüyorum. Ben Recep Özel olarak da Emre spora her zaman yanında ve emrinde olduğumu da belirtmek isterim” diye konuştu.

*LEVENT DOĞAN

 

Bu haber 1917 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...