Oryantiringe ilgi artıyor

31 Mart 2021 15:54

Oryantiring İl Temsilcisi Hümeyra Akkoç,  Eğirdir’deki ryantiring yarışmalarında kurumların desteğiyle güzel bir organizasyona imza atıldığını bildirdi.

Eğirdir’de  gerçekleştirilen ‘Bahara Merhaba Oryantiring’ yarışlarına yoğun katılım oldu. Yaklaşık 315 sporcunun katıldığı yarışmalar renkli görüntülere sahne oldu.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Oryantiring İl Temsilciliği, Eğirdir Kaymakamlığı, Eğirdir Belediye Başkanlığı işbirliğinde düzenlenen yarışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Oryantiring İl Temsilcisi Hümeyra Akkoç, “Eğirdir’de güzel bir ev sahipliği yapıldı. Desteklerinden dolayı Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik’e , Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’e,  Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

                Oryantiring sporuna ilginin her geçen gün arttığını söyleyen İl Temsilcisi Akkoç, “Oryantiring, harita yardımı ile yön bulmayı içeren, zamana karşı yapılan bir spor. Farklı arazi koşullarında yapılabilse de, genellikle ormanlık arazide yapılması tercih edilmektedir.  7’den 77’ye herkesin ilgilenebileceği bir spor dalına olan oryantiringde sayımız her geçen gün artıyor. Şu an 100 lisanslı sporcumuz bulunuyor” diye konuştu.

*LEVENT DOĞAN

 

Bu haber 1716 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...