Milletvekili Korkmaz’dan TBMM Koruma Daire Başkanı Mustafa Şentürk’e ziyaret

13 Nisan 2013 11:04

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, beraberinde MHP Milletvekilleri ile birlikte hemşerimiz TBMM Koruma Daire Başkanı Mustafa Şentürk’ü makamında ziyaret ederek polis gününü kutladı.

MHP Heyeti ayrıca Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görev yapan polisleri ziyaret ederek, 10 Nisan Polis Günü’nü kutladı. MHP milletvekilleri, polislerle samimi bir şekilde sohbet ederek onların sorunlarını dinledi, MHP’li vekiller özellikle özlük hakları konusundaki sorunlara büyük önem verdiklerini ve Parti olarak 3 Kanun teklifi verdiklerini bugün bu tekliflerini tekrarlayacaklarını belirttiler.

Korkmaz ziyaretleri ile ilgili yaptığı açıklamada;

“Türk Polis Teşkilatımızın 168. Kuruluş yıl dönümü nedeni ile Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekilimiz Mehmet Günal, Iğdır Milletvekilimiz Dr. Sinan Oğan, Muğla Milletvekilimiz Mehmet Erdoğan ve Osmaniye Milletvekilimiz Hasan Hüseyin Türkoğlu ile birlikte TBMM'de görev yapan emniyet mensubu arkadaşlarımızı ve hemşerimiz TBMM Koruma Daire Başkanı Mustafa Şentürk’ü ziyaret ederek, 10 Nisan Polis Günlerini kutladık.

Bu vesile ile huzur ve güven içinde yaşayabilmemiz adına gece-gündüz demeden, büyük bir özveri ile her türlü zorluğa karşın cansiperane görev yapan tüm Emniyet Teşkilatımızın Polis haftasını bir kez daha kutlar çalışmalarında başarılar dilerken TBMM'de Emniyet mensuplarımızın özlük haklarının düzenlenmesi ve ek göstergelerinin 3.600’e çıkarılması konusunda MHP olarak dün ve az önce tekrar verdiğimiz kanun teklifimizin, AKP ve BDP'nin oylarıyla reddedildiğini üzülerek belirtmek isterim”.

 

 

 

Bu haber 1751 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...