Ayşegül Alaoğlu, Emrespor ailesine katıldı

4 Nisan 2021 15:22

Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Bilimleri Mezunu Step-Aerobik-Jimnastik Antrenörü Ayşe Alaoğlu, Emrespor’un jimnastik çalışmalarını yürütecek.

Centrum Garden Yatırımcısı İşadamı Mesut Şener, Emrespor Jimnastik Kulübü için ücretsiz yer tahsisinde bulundu. Ayşegül Alaoğlu Koordinatörlüğünde kurulan Jimnastik Kulübü’nde çocuklara ve yetişkinlere yönelik step-aerobik kursları düzenlenecek. Ayrıca Jimnastik Müsabakaları için sporcu yetiştirilecek.

Güller diyarını bu sezon Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde temsil edecek olan Isparta 32 Emrespor, futbolunun yanı sıra diğer faaliyetlere de eğiliyor.  Kırmızı-siyahlılar, Emre Akademi’den sonra binicilik ve jimnastik çalışmalarını da başlattı.

Başarılı Krosçu ve Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Bilimleri Mezunu Step-Aerobik-Jimnastik Antrenörü Ayşe Alaoğlu koordinatörlüğünde jimnastik çalışmalarının startı veriliyor. Centrum Garden’de düzenlenecek jimnastik çalışmalarının yanı sıra kadınlara yönelik de step-aerobik etkinlikleri düzenlenecek.

1986 yılında Gülkent Anadolu Lisesi Koşu Yarışmalarında Dünya üçüncü yaşayan  Antrenör Alaoğlu, Emrespor’un sosyal faaliyetlerdeki çalışmalarını yürütecek.

Bu arada Emrespor Kulüp Başkanı Ozan Gezer ve yönetim kurulu üyeleri,  Centrum Garden Yatırımcısı İşadamı Mesut Şener’i ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

İşadamı Şener, sportif faaliyetlere önem verdiklerini ve sporun birleştirici özelliğinin olduğunu söyledi. Her zaman bu tür sosyal çalışmalara önem vereceklerini belirten İşadamı Şener, Emrespor’a başarılar diledi.

*LEVENT DOĞAN

 

Bu haber 2028 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...