Vali Oğuz’dan Emniyet Müdürü Or’a ziyaret

13 Nisan 2013 11:05

Vali Memduh Oğuz, Emniyet Teşkilatının 168. Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü münasebetiyle Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek İl Emniyet Müdürü Mehmet Or’un şahsında emniyet teşkilatına başarı dileklerinde bulundu.

 Polis Mangasıyla karşılanan Vali Memduh Oğuz ilk olarak İl Emniyet Müdürü Mehmet Or’un makamına geçerek bir süre sohbet etti.

BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin ile birlikte emniyet teşkilatını ziyaret eden Vali Oğuz, teşkilat mensuplarına başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Emniyet müdürlüğü toplantı salonunda şube müdürleriyle bir araya gelen Vali Oğuz, emniyet teşkilatının uyum içerisinde görevini layıkıyla ifa ettiğini belirterek, bundan vatandaşlar adına mutlu olduğunu söyledi.

Bugüne kadar teşkilat hakkında hiçbir şikayet almadığını belirten Vali Oğuz, teşkilat mensuplarının muhabbetle, hoşgörüyle, sevgiyle hizmet ettiğini söyleyerek teşkilatın bayramını kutladı.

Geçmişte hizmet edenlerin unutulmaması gerektiğinin altını çizen Vali Oğuz, rahmete kavuşanları, şehit olanları rahmet ve minnet duygularıyla andığını söyledi.

Vali Memduh Oğuz, günün anısına ‘Emniyet Şeref Defteri’ni imzaladıktan sonra başarı dilekleriyle müdürlükten ayrıldı. 

           

             

Bu haber 610 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...