Belediye Başkanları Tütüncü ve Pala’dan IGC’ye ziyaret

16 Nisan 2021 18:01

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Mustafa Baş’a hayırlı olsun ziyaretleri aralıksız devam ediyor.

Bu çerçevede önceki gün Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü ve Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala IGC Başkanı Mustafa Baş’ı Nokta Gazetesindeki ofisinde ziyaret etti. Ziyarette Nokta Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Baş’ın yanı sıra Duayen Gazeteci Nasuh Özkan, Gazeteciler Ali Çevikbaş ile Tuna Ünal’da hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanları Tütüncü ve Pala, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Mustafa Baş’ı yeni görevinden dolayı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. IGC Başkanı Mustafa Baş’da, nazik ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanlarına teşekkür etti.

TERZİLER SİTESİNDEKİ YANGINLA

İLGİLİ HASAR TESPİT

ÇALIŞMALARINI TAMAMLADIK…

Bu arada ziyarette Yalvaç Terziler Sitesinde çıkan yangınla ilgili bilgi veren Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, geçtiğimiz ay yaşanan üzücü yangın sonrası sitedeki 84 işyerinden 30’a yakınının büyük hasarlı olduğunu ve diğer işyerlerinin de orta ve az hasarlı olarak yangından zarar gördüğünü ifade etti. Yangının çıkış sebebinin tespitine yönelik çalışmaların devam ettiğini ve itfaiye olarak kendilerinin ön rapor hazırladıklarını kaydeden Tütüncü, “Biz Yalvaç Belediyesi olarak 676 bin liralık hasar tespiti çıkardık. Yani bu rakam sitenin eski haline dönebilmesi için yapılabilecek çalışmaların maliyetini kapsıyor. Ancak bu sitenin durumunun ne olacağı, yıkılıp yerine başka bir sitemi yapılacağı konularında henüz verilmiş bir karar yok. Ayrıca Sivil Toplum Kuruluşları tarafından da yangından zarar gören esnaflarımız bir yardım kampanyası başlatılmış durumda” dedi.

*HABER MERKEZİ

Bu haber 1309 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...