Isparta sıcak ilişkilerin yaşandığı bir kent

15 Nisan 2013 19:18

Edirne İl Özel İdaresi Genel Sekterliği'ne atanan İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk, 15 Nisan’da görevden ayrılacağını belirterek Isparta'nın eğitim, sosyal ilişkiler yönünden hiçbir sorunu olmayan, sıcak ilişkilerin yaşanan samimi bir kent olduğunu belirtti.

Edirne İl Özel İdaresi Genel Sekterliği'ne atanan İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk, görevini 15 Nisan’da bırakacağını açıkladı. Öztürk, giderken yaptığı açıklamada Isparta'nın eğitim yönünden bir sıkıntısı bulunmadığını dile getirdi. Öztürk, Isparta’nın bu yılki Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) elde ettiği başarının da bunun bir göstergesi olduğunu söyledi.

GÖREV YAPTIĞIM EN KOLAY İLDİ

Öte yandan Isparta'nın bugüne kadar görev yaptığı en kolay il olduğuna dikkat çeken Öztürk, “Isparta'da kalmak isterdim. Burada büyük projeler gerçekleştirilecek zemin var. Ancak görülen lüzum gereği Edirne İl Özel İdaresi Genel Sekterliği'ne getirildim. 15 Nisan itibarıyla görevden ayrılmış olacağım. Buradan ayrılırken iki üzüntüm var. Birincisi Isparta'dan, ikincisi milli eğitim camiasından ayrılmamdır. Kendimi sudan çıkmış balığa benzetiyorum. Bilmediğim bir yere gidiyorum. Bir tedirginlik yok değil. Milli eğitimde usta bir ağabeydik. Orada çırak olarak göreve başlayacağız. Allah başarılı eder inşallah” dedi. Öztürk, kendinden sonra gelecek yeni müdüre başarılar diledi.

 

Bu haber 700 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...