I. Isparta Turizm Açılımı Çalıştayı Gönen’de Gerçekleştirildi

16 Nisan 2013 17:49

Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF)Turizm İşletmeciliği Bölümü ile  İnsan Kaynakları ve Girişimcilik Kulübü işbirliğiyle düzenlenen “I. Isparta Turizm Açılımı Çalıştayı” Gönen Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirildi.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Gönen MYO Müdürü Doç. Dr. Didar Büyükişler, turizm çalıştayına ev sahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek “Üniversitemizde yapılan her türlü etkinlik ve çalışmaların içerisinde yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yüksekokulumuzda da bu tür faaliyetlere yer vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

SDÜ İİBF Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç Dr. Yusuf Demir de bölüm olarak dersleri sadece teorik anlamda gerçekleştirmediklerini; öğrencileri iş dünyasının temsilcileriyle bir araya getirerek uygulamaya yönelik etkinlikler düzenlemeye de önem verdiklerini ifade etti.

İnsan Kaynakları ve Girişimcilik Kulübü Onursal Başkanı Umut Can Öztürk de program hakkında bilgi verdi. Isparta Kültür ve Turizm İl Müdürü Abdullah Kılıç ise böyle bir çalıştayın düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Kılıç konuşmasının devamında Isparta’nın turizm faaliyetleri ve turizm sektöründen bahsetti.

Ardından Barida Otel Halkla ilişkiler Müdürü Emine Alkan ve SDÜ Konukevi Ön Büro Müdürü Atilla Gökdemir, Antalya Cornelia Diamond Otel Yiyecek İçecek Müdürü Bekir Ece, Antalya Golden Coast Otel Housekeeper Müdürü Zehra Yüksek ve Personel Müdürü Halil Aslan öğrencilerin sorularını cevapladı.

Çalıştayda daha sonra İnsan Kaynakları ve Girişimcilik Kulübü Grup Alegori Doğaçlama Tiyatro oyuncuları tarafından otellerde yaşanabilecek durumları konu alan bir tiyatro gösterisi sahnelendi.

Bu haber 1184 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...