“Bugüne kadar neredeydiniz?”

27 Ağustos 2012 19:13

Belediye Meclisi’nin Bağımsız Üyesi Seyfettin Kalem, Isparta gündemindeki Özel İdare binası ve SDÜ’nün konut sorununun çözümü noktasında şehrin yetkililerini bir araya getireceklerini açıklayan ITSO Başkanı H. Hüseyin Kaçıkoç’u sert bir dille eleştirerek; “Ne yani, Isparta’nın bu sorunları daha önce yok muydu? Bugün mü oldu? Sorunları çözmek şimdi mi aklınıza geldi?” dedi.

Belediye Meclisi Bağımsız Üyesi ve Meclis Başkan Vekili Seyfettin Kalem, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç'un ‘Mecliste grubu olan partilerimiz, belediye başkanımız, rektörümüz ve Valimizin katılımıyla bir toplantı düzenleyeceğiz. Burada imar yasası ile ilgili üniversitenin içerisine yapılacak konut projesiyle ilgili sorunlar ve tartışmalar var. Isparta'nın en büyük sivil toplum örgütü olarak ön ayak olacağız’ şeklindeki açıklamalarını şaşkınlıkla karşıladığını belirtti.

KALEM; “AKLINIZ DAHA ÖNCE NEREDEYDİ ?”

Bu açıklamaları sert bir dille eleştiren Belediye Meclisi başkan vekili Seyfettin Kalem; “Siz önce kendi başkanlığını yaptığınız kuruluşların sorunlarını çözün. Belediye’nin güdümünde olan konularla uğraşmayın. Sizin göreviniz, Ispartalı işadamlarının, yatırımcıların önünü açmak, Isparta’ya istihdam sağlayacak kazanımlar yaratmak, Isparta’nın ticaret ve sanayisi ne durumda, yatırımcıların önünü nasıl açabilirsiniz, buna bakın. Bu alandaki başarısızlıklarınızı bu tür suni gündemlerle kapatmaya çalışmayın. En büyük sivil toplum kuruluşu olduğunuz akademisyenlere yapılacak TOKİ konutlarıyla mı aklınıza geldi. Isparta'nın sanayileşmesi konusunda neler yaptığınızı, pardon hiçbir şey yapmadığınızı sağır Sultan bile biliyor, 2 dönemdir Isparta’ya ne kazandırdınız önce onlardan bahsedin, Belediyenin işlerini sizler değil, halkın seçtiği temsilciler karar verir” dedi.

 

Bu haber 732 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...