Görme engellilerden Başkan Günaydın’a ziyaret

18 Nisan 2013 17:41

Görme Engelliler Derneği Isparta Şube Başkanı Mehmet Ali Özbey ve beraberindekiler Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Dernek olarak bir proje hazırladıklarını ve bu projenin BAKA’da kabulü için Başkan Günaydın’dan destek beklediklerini söyleyen Şube Başkanı Özbey proje ile ilgili olarak bilgiler verdi.

Görme Engelliler Derneği Isparta Şube Başkanı Mehmet Ali Özbey, “Hazırladığımız projede belediyemizde iştirakçi. Projemiz BAKA’dan olumlu sonuçlanırsa, engellilerimizin telefonlarına entegre edilecek bir sistem bu. Bu sistem Isparta Belediyesi için de uygulanacak. Buraya bir görme engelli geldiğinde hiçbir kimseye ihtiyaç duymadan odaları sesli ikazla bildirecek. Bu projemizin BAKA Yönetim Kurulu Toplantısı’nda desteklenmesini istiyoruz” dedi.

 Hazırlanan projenin güzel olduğunu belirten Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da konunun takipçisi olacağını belirtti. Günaydın, “Sizler kamu kurum ve kuruluşu sayılırsınız. Sizlere yardımcı olmamız lazım. Bu konuda üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

 

Bu haber 591 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...