“Belediye´yi geri alacağız”

18 Nisan 2013 18:04

AKP İl Başkanı Nuri Uzaktaş, yerel seçimlere 11 ay kala anket çalışması yaptıklarını açıkladı. Uzaktaş, anket sonucuna göre seçimleri yüzde 55 oy ile kazanacaklarını açıkladı. Uzaktaş, ayrıca geçen dönem kaybettikleri belde ve kasabaları da geri alacaklarını iddia etti.

AKP İl Başkanı Nuri Uzaktaş, 2014 yerel seçimlerinde partilerinin oy oranın yüzde 55 olduğunu söyledi. Uzaktaş ayrıca, İl merkezi başta olmak üzere 2009 yılında kaybedilen tüm belediyeleri de geri alacaklarını iddia etti. Genel iktidarın ve yerel iktidarın 2014 yılında Isparta’da birleşeceğini dile getiren Uzaktaş, “Biz seçimleri kazanacağımıza inanıyoruz. Partililerimiz ve gönülden AK Partili olanlar çalışmalarını sürdürüyor. Halkın istediği bir aday ile yolumuza devam edeceğiz. Isparta, hizmetin en iyisine layık, AK kadrolar da hizmetin en iyisini halka sunabilecek kapasiteye sahiptir. Teşkilat olarak sıkı bir çalışma sürecine girdik. Halkımıza en iyi hizmeti şüphesiz ki AK Parti kadroları verir. Biz Isparta merkez başta olmaz üzere ilçe ve beldelerde de belediyeleri kazanacağız.

ISPARTA HALKI HİZMETİN NEREDEN GELECEĞİNİ BİLİR

Yaptığımız anket çalışması sonucu oy oranımız yüzde 55 olarak çıktı. 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde Isparta'nın tüm il ve ilçelerinden belediye başkanlığına talibiz, çünkü Isparta'da genel iktidar ile yerel iktidar birleşecek. AK Parti’nin kazanacağına inanıyorum bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor. Biz AK Parti olarak her zaman adaylarımızı kamuoyu temayüllerinden sonra genel merkeze gönderiyoruz. Genel merkez adaylarımızı tespit ediyor. Bu merkez de olduğu gibi ilçelerde de böyledir” diye konuştu.

Bu haber 603 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...