“GENÇLERİMİZE SPOR SEVGİSİ AŞILIYORUZ”

10 Haziran 2021 18:13

                Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, spora ve sporcuya destek olabilmek için yeni tesisler ve yeni projeler hazırladıklarını söyledi. Isparta 32 Spor’da da yöneticilik yapan, su ve otobüs desteğinde bulunan Sav Belediye Başkanı İpekçi, “Sav doğasıyla, yeşilliğiyle, güzelliğiyle ve suyuyla söz ettiren bir kasabamız. Ben sporun her türlü futbol, basketbol, voleybol, tüm tenis ve güreş çok seven bir insanım. Ben ilk göreve geldiğim günden buyana kadar sporu çok sevdim ve değer verdim, katkı sağlamaya çalışıyorum. Tabi 1,5 yıldır pandemiden dolayı spora uzaklaştım. Ispartaspor’umuzu da BAL liginden aldık. 3. Ligden sonra  2. Lige çıkardı.  Hedefimiz Süper lig. Yeni sezon hazırlıklarımız da Atakan Başkanımızla beraber hızlı bir şekilde devam ediliyor.  Sav'da şuana kadar spora katkı sağlamaya çalıştık. Pandemi’den dolayı 2-3 maç ancak oynadık, Devletimizin aldığı aldığı kararlarla amatör sporlar yapılamadı. Şu anda  hasta ve ölü sayımız düşmeye başladı. İnşallah gelecek aylarda sporu ve Isparta'nın sporunu beraber daha çok ileriye götüreceğiz.  Sayın Cumhurbaşkanımızın ve TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç'in, Recep Özel Vekilimin, Mehmet Uğur Gökgöz Vekilimin, Belediye Başkanım Şükrü Başdeğirmen, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu ve diğer kurum müdürlerinin ve Atakan Başkanımın sporu hakikaten spor gibi yapmaya başladık” dedi.

                Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Toto’dan da destek aldıklarını söyleyen Sav Belediye Başkanı İpekçi, şöyle konuştu:

“ Göreceksiniz Isparta artık sporla, gülüyle ve lavantası ile alınan bir şehir olacak. Kasabama gelince, kasabamda sporu çok seven gençlerimiz var. Biliyorsunuz kasabamızda bir tane halı sahamız var. Şuan da Spor Toto Genel Müdürlüğünden aldığımız katkı ile bir tane halı saha yapıyoruz, aynı zamanda da Sav İlköğretim okuluna da Milli Eğitimle beraber protokol yaparak Sav Belediyesi'nin imkanlarıyla bir tanede semt sahası olacak. Çok amaçlı içerisinde; futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi gibi tüm sporların oynayabileceği bir saha yapmaya çalışıyoruz. Bunlar bitmiyor, şuan da kasaba genişlemeye çalışıyor, fabrikalarımızdan da söz ettiririz. İnşallah önümüzde ki yıllarda. Göreceksiniz Sav denilince ilk önce yeşiliyle, doğasıyla söz ettiren bir Kasaba olacak inşallah. Şuan Kasabamız hızlı bir şekilde gelişiyor. Biz geldiğimiz günden buyana  12 tane fabrika ruhsatı verdik, bu sayı belki 20-25 bulacaktı. Ama biliyorsunuz pandemiden dolayı Türkiye'nin şartlarından dolayı tabi iş adamlarımız önünü görmediğinden dolayı biraz ağır gidiyor. İnşallah yasaklar hemen hemen bitmeye başladı. Önümüzde ki aylar Sav Kasabası'nın ve Sav'ın sürekli gelişen ve güzelleşen bir Kasaba olduğunu tüm Ispartalı, tüm Dünya ve tüm Türkiye Sav'ın üzerinde olacak inşallah.

Kasabamız şuan da coğrafya olarak çok güzel bir yerdeyiz. Ben bu Kasaba da doğdum, büyüdüm ve yetiştiğim için hizmetkar olmaya rabbim bana gösterdi. Bundan sonra yapabileceğimiz işler daha çok, yolun başındayız. İnşallah ben tüm okulda ki çocuklarıma sporu hakikaten sevdirmeye çalışacağım. Hedefim 3 tane daha semt sahası yaptıracağım ve her mahallenin semt sahası olacak. Çocukların park alanı oluşturduk, geçen hafta 3 tane de park yaptırdık.”

*Levent Doğan

 

Bu haber 1274 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...