Milli Futbolcu Hakan Ünsal’dan Isparta’ya övgüler

10 Haziran 2021 18:13

Isparta’nın coğrafi zenginliğine ve güzelliğine hayran kaldığını belirten Galatasaray ve Milli takımın unutulmaz futbolcusu Hakan Ünsal ailesi ile birlikte geldiği Isparta’da Yıldırım Şekerlemenin ürünlerini satın aldı, İlimize olan hayranlığını dile getirdi.

Ailesi ile birlikte Antalya’da tatil yapan ve dönüşte Isparta’ya uğrayan Milli Futbolcu Hakan Ünsal ilimize olan hayranlığını dile getirdi. Isparta’nın harika bir il olduğunu söyleyen Galatasaray’ın UEFA kupasını kazanan kadrosunda yer alan eski milli futbolcu Hakan Ünsal, şehrimizin önemli markaarından biri olan Yıldırım Şekerlemeye uğrayarak hem buradan bol miktarda alışveriş yaptı, hem de işletmenin sahibi Kenan yıldırım ile yaklaşık bir saat sohbet etti. Yıldırım Şekerleme imalatçısı Murat Yıldırım yasakların kalkması ile birlikte yerli ve yabancıların Gül sezonunda Isparta’ya gelerek taze gül ürünleri satın aldığına belirterek, şunları söyledi.

“ Antalya’ya tatile gelen ve dönüşte Gül kokulu Isparta’nın coğrafi zenginliğine görmek ve özellikle Gül bahçelerini gezmek isteyen binlerce insanın uğrak yeri olan Yıldırım Şekerleme işletmemizde misafir ettiğimiz Milli Futbolcu Hakan Ünsal’ın işletmemizi tercih etmesi bizleri onurlandırmıştır. Kendisini ve ailesini burada bir saat misafir ettik ve ürünlerimizin her birinden ikram ederek tatmasını sağladık. Gül şehri Isparta’nın güzel ve yaşanabilir sakin bir şehir olduğunu söyleyen Ünsal, Gül sezonunda Isparta’yı görmek ve gül ürünlerinden satın almak için Antalya dönüşü karayolu ile buradan geçtiklerini dile getirdi. Güle dair ne varsa satın alan ve her ürünün tadından ve güzelliğine hayran kaldığını belirten Milli Futbolcumuz Hakan Ünsal ve ailesine güzel ilimizle ilgili güzel düşünceleri için teşekkür ederek yolcu ettik” dedi

*Levent Doğan

Bu haber 1294 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...