Konya ilçe ve belde belediye başkanlarından Başkan Günaydın’a ziyaret

18 Nisan 2013 18:37

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a çeşitli illerin belde ve ilçe belediye başkanlarının ziyaretleri sürüyor. Son olarak Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı Konya’nın ilçe ve belde belediye başkanları ziyaret etti.

Konya Ereğli’ye bağlı Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, Akşehir Doğrugöz Belediye Başkanı Osman Fedai, Höyük Selki Belediye Başkanı Ömer Mercan ve Kıreli Belediye Başkanı Ali Mermer, Başkan Günaydın’ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı ‘abi belediye başkanı’ olarak tanımlayan belediye başkanları, Günaydın’ın yapmış olduğu yatırım ve çalışmaları yakından incelediklerini, çalışmalarında başarı dilediklerini söylediler.

Konya Ereğli Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, “Başkanımızla Antalya’da görüşmüştük. Kendisiyle tekrar bir görüş alışverişinde bulunalım istedik. Tekrar aday olması halinde hemşehrilerimize yönelik gelip çalışma yapacağımızı iletelim dedik. Başkanımızdan memnunuz, destek amaçlı bir görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

Isparta’nın kendilerinin komşu ve il sınırı olduğu söyleyen Selki Belediye Başkanı Ömer Mercan da, “MHP’li bir belediye başkanı olarak, sayın başkanımızı bugüne kadar ziyaret etmememizi bir eksiklik olarak görüyoruz. Başkanımız gerçekten çok başarılı. Kendisinin çalışmalarını takip ediyoruz, ancak kendisini makamında ziyaret ederek duygularımızı aktarmak istedik. Başkanımızın yapmış olduğu çalışmalar bizleri mutlu ediyor. Bugün geç kalmış bir eksikliği gidermiş oluyoruz, başkanımıza da çalışmalarında başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Yusuf Ziya Günaydın’ın çalışmalarını, Isparta’daki hemşehrilerinden ve geliş gidişlerinde yakından takip ettiklerini belirten Doğrugöz Belediye Başkanı Osman Fedai de “Başkanımızın çalışmalarını takdir ediyoruz. Partimizin seminerlerinde başkanımızla devamlı görüşüyoruz. Başkanımızın ili Isparta’ya girdiğimizde, Isparta’nın temizliği, güzelliği dikkatimizi çekti. Hemen kendisini belli etti, başkanımız gerçekten güzel çalışmalar yapıyor. ‘şehir tertemiz, pırıl pırıl’ diyerek arkadaşlarımızla kendi aramızda konuştuk. Başkanımızın bu çalışmalarından ve başarılarından dolayı bizde gurur duyuyoruz, mutlu oluyoruz” ifadelerinde bulundu.

Antalya’ya geçerken kendisini de ziyaret etme lütfünde bulundukları için başkanlara teşekkür eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’da “Belediye başkanlarımız her bulundukları noktada, yoktan adeta bir şeyler yapma çabasında olan çalışkan belediye başkanlarımız. Bu arkadaşlarımız belediyecilikte zirveyi yakalamış ve halka, Hak için hizmet eden arkadaşlarımız. Bu arkadaşlarımızın ziyaretinden dolayı müteşekkirim. Kendileriyle istişarelerde de bulunuyoruz. Bu ulvi ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum, gelecekteki çalışmalarında da daha yüksek başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Bu haber 813 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...