Hintli İşadamları Bölgemizde

18 Nisan 2013 18:40

BAKA, 2012’de ilk kez düzenlenen ve yaklaşık 8.5 milyon dolarlık iş anlaşmalarının yapıldığı Batı Akdeniz Türkiye-Hindistan Yatırım ve İşbirliği Fırsatları Zirvesi’nin (INCOM 2012) ikincisini yapacak. 29 Nisan’da Antalya’daki INCOM 2013’de; Antalya, Burdur ile Isparta’dan firmaları ile Hintli işadamları buluşarak yatırım ve ortaklık fırsatları ile ithalat-ihracat görüşmeleri gerçekleştirecek.

Türkiye-Hindistan Yatırım ve İşbirliği Fırsatları Zirvesi 29 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirecek. Yaklaşık 50 Hintli işadamının katılması beklenen 29 Nisan’daki zirve, Antalya Beldibi’nde Otel Renaissance Antalya Beach’in toplantı salonunda saat 09.30’da başlayacak. Batı Akdeniz iş dünyasının Hintli işadamları ile bir araya gelip ikili görüşmeler yapacağı Antalya Beldibi’ndeki zirvenin açılışı BAKA’nın tanıtım sunumları, Hindistan’ın işadamları örgütlerinin temsilcilerinin de yapacağı konuşmalarla başlayacak.

7 SEKTÖR VE 50 HİNTLİ FİRMA TEMSİLCİSİ

Kahve molasının ardından Hintli firmalar ile Antalya, Isparta ve Burdur’daki firmaların temsilcileri arasında başlayacak ikili görüşmeler öğle yemeğinin ardından gün boyu sürecek. Batı Akdeniz’deki firmaların temsilcileri ile tarım (tarım makineleri dahil), gıda, yenilenebilir enerji, turizm, gül ve kozmetik ürünler, doğaltaş ve mobilya sektörlerinde Hindistan’da faaliyet gösteren Hintli firma temsilcileri, yatırım ve ortaklık fırsatları ile ithalat-ihracat görüşmeleri gerçekleştirecek. 2012’de ilki gerçekleştirilen INCOM’da yaklaşık 8.5 milyon dolarlık iş anlaşması ve bağlantıları gerçekleştirilmişti.

Batı Akdeniz’de faaliyet gösteren firmalar, ikili görüşmelerde tanıştıkları ve davet ettikleri Hintli işadamlarına üretim tesislerini ve firmalarını gezdirebilecek. Hindistan iş fırsatları zirvesinin son günü konuk işadamları Antalya, Burdur ile Isparta’yı gezecek ve ülkelerine dönecek. 

Bu haber 593 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...