Vali Oğuz “siyaseti düşünmediğini” söyledi

18 Nisan 2013 18:44

Vali Memduh Oğuz, emekli olduktan sonra kendisi hakkında ortaya atılan 'Siyasete atılacak' iddialarına cevap verdi. Oğuz, “Şu anda sadece Valiliği düşünüyorum. Başka bir düşüncemde asla ve asla olamaz” dedi.

Vali Memduh Oğuz, herkesin merakla beklediği “Acaba siyaset atılacak mı?” sorusunun yanıtını verdi. Vali Oğuz: “Tek düşüncem ve görevim valiliktir. Halkımızın sorunlarına çözüm arama peşindeyim. Sabah makamıma gelirken hevesle geliyorum. Şu anda sadece Valiliği düşünüyorum. Başka bir düşüncemde asla ve asla olamaz” dedi.

ÖMRÜNÜN SONUNA KADAR ISPARTA’DA KALACAK

Öte yandan Isparta’da kalıp kalmayacağı yönünde sorulara da cevap veren Oğuz, şunları söyledi: “Benim Isparta’yı sevme hakkım yok mu? Herhangi birisi ‘hayır sana Isparta’yı sevmeyi yasak ettik’ diyebilir mi? Diyemez. Ben kimseye ‘senden daha fazla Isparta’yı seviyorum’ demiyorum. Ben de Isparta’yı sevenler arasındayım. Isparta’nın özelliklerini bildiğime inanıyorum. Burada aradığım hususlar var, arayıp bulduğum hususlar var. Benim burada çok güzel dostlarım var.

BÜTÜN MAL VARLIĞIMI FEDA EDECEĞİM İNSANLAR VAR

Ayrıca bütün mal varlığımı feda edeceğim insanlar var. Bu sevgide Isparta’da beraberim. Valilik, belediye başkanlığı, milletvekilliği çok küçük kalır. Isparta’nın hakiki valisi, belediye başkanı, milletvekili Isparta sevgisi ile yanıp tutuşan vatandaşlardır. Burada dostlarımla gönül beraberliği kurdum. Bu sevgi yok olmasın, artsın, azalmasın. Isparta’da sevgiyi buldum. Aradığım sevginin karşılığını gördüm. Bu sevgi karşılığı olduğu müddetçe ben Isparta’da varım. Isparta bana ayrı bir vazife yüklerse, Isparta’dan ayrılmamak kaydıyla varım. Ömrümün bundan sonraki kısmını Isparta’da geçirip, kalmak istiyorum. Kararım budur. Cenabı Allah bu kararı değiştirecek bir sürprizle inşallah beni karşılaştırmaz” diye konuştu.

 

Bu haber 588 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...