15 Temmuz Gazileri, Hain Geceyi ve Yaşadıklarını Anlattılar

17 Temmuz 2021 12:36

ISUBÜ tarafından Uluborlu’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programı düzenlendi.

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Uluborlu Selahattin Karasoy Meslek Yüksekokulu tarafından organize edilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, ISUBÜ üst yönetimi ve senato üyeleri, Uluborlu Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Uluborlu Belediye Başkan Vekili İsmail Orhon, ilçe protokolü, Şehit Aileleri, Gaziler ve vatandaşlar katıldı. Protokol, 15 Temmuz günü yaşanan olaylardan oluşan fotoğraf sergisi gezdiler.

Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasının arından kuranı kerim tilaveti ile başlayan programda ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Kaymakam Zikrullah Erdoğan ve Uluborlu Belediye Başkan Vekili İsmail Orhon selamlama konuşmaları yaptıktan sonra 15 Temmuz gecesi hain darbe kalkışması sırasında ayrı ayrı kahramanlık gösteren gazilerimiz yaşadıkları anları anlattı.

Program sonunda konuşmacı olarak katılan Kahraman Gazilerimize Uluborlu Kaymakamı Erdoğan ve ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler tarafında Gönen MYO öğretim elemanları tarafından hazırlanan özel hediyeler takdim edildi. Program anısına katılımcılar hatıra fotoğrafı çekildiler. Program ISUBÜ TV tarafından youtube üzerinden canlı olarak yayınlandı.

REKTÖR DİLER’DEN KAYMAKAM ERDOĞAN’A ZİYARET

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim DİLER, Genel Sekreter Sefer KUTLU, Uluborlu Selahattin Karasoy Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi, Burhan Duman, Öğr. Gör. Mehmet Fatih Ecevit ve Öğr. Gör. Zafer Çağlar, Uluborlu  Kaymakamı Zikrullah Erdoğan'ı makamında ziyaret ettiler. Rektör Diler ziyaret anısına Kaymakam Zikrullah Erdoğan’a Gönen MYO öğretim elemanları tarafından hazırlanan tablo hediye etti. Kaymakam Erdoğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür etti.

*Haber Merkezi

 

Bu haber 1309 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...