“Zoraki 1 milletvekili çıkardınız hala neyin tartışmasını yapıyorsunuz?”

24 Nisan 2013 14:26

AKP İl Başkanı Nuri Uzaktaş, MHP İl Başkanı İsa Yalçın’a göndermede bulunarak “Birileri gibi koskoca lüks binamızda oturup, basın açıklaması yayınlayıp durmuyoruz. Ayrıca MHP gibi her seçimde ‘2 garanti 3’ncü muhtemel’ diyerek meydanlarda dolaşmıyoruz. Zoraki 1 milletvekili çıkardınız hala neyi konuşuyorsunuz?” dedi.

AKP İl Başkanı Nuri Uzaktaş, geçtiğimiz günlerde MHP İl Başkanı İsa Yalçın’ın gazetemiz aracılığıyla AKP’nin Isparta’daki oyunun yüzde 55 olduğu yönündeki anket çalışmasını değerlendirdiği açıklamasını sert bir dille eleştirdi. Uzaktaş, “Birileri gibi koskoca lüks binamızda oturup, basın açıklaması yayınlayıp durmuyoruz” dedi. Uzaktaş, anket çalışmasının AKP Genel Merkezi tarafından yapıldığına dikkat çekerek; “Bunların başka icraatları yok. Acaba Belediye Başkanlığı seçimini kazanmasalardı o lüks binada oturabilecekler miydi? Daha önceki il binanız neredeydi? Genel Merkez tarafından partilere gönderilen para belli. Bizim partimizin bize gönderdiği para da belli. Açık ve şeffaf bir şekilde açıklıyorum; Yoksa genel merkez tarafından o lüks binayı almalarında fazla mı para gönderildi? İl Başkanı çıkıp bunu açıklayabiliyor mu? Yoksa o lüks binayı size birileri mi bağışladı? Yerelde iktidar olduktan sonra mı bu bağış akıllarına geldi?” ifadesini kullandı.

“ZORAKİ 1 MİLLETVEKİLİ ÇIKARDILAR”

Öte yandan partilerine olan sevginin her geçen gün arttığına dikkat çeken Uzaktaş, “Önümüzde ardı ardına 3 seçim var. Bunlardan da başarıyla çıkarak daha fazla hizmet etme imkânı bulacağız. Biz MHP gibi her seçimde 2 garanti 3’ncü muhtemel diyerek meydanlarda dolaşmıyoruz. 2011 seçimlerinde de 2 garanti diye ortada dolaşıyorlardı seçim sonucunda ucun kıyın 1 milletvekili çıkardılar” diye konuştu.

 

Bu haber 578 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...