SDÜ’lü öğretim üyeleri Kent Ekonomileri Forumunda

24 Nisan 2013 14:32

SDÜ’lü öğretim üyeleri, Adem Korkmaz, İlker Hüseyin Çarıkçı, Murat Ali Dulupçu ve Sedat Aktan, AKP Genel Başkanlığı’nca, Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un Başkanlığında yürütülen Kent Ekonomileri Forumu’nda bölgesel çapta söz sahibi olacaklar.

Nisan ve Mayıs ayları içinde bütün Türkiye'de yapılacak kentler için vizyoner projelerinin ortaya çıkarılmasının amaçlandığı Kent Ekonomileri Forumu’nda bölgesel moderatörlüğü SDÜ'lü öğretim üyeleri yapacak. İller için önemli vizyon projelerin hazırlanacağı ve hazırlanan bu projelerin hızla hayata geçirilmesinin planlandığı çalışmanın Isparta, Burdur, Antalya, Aydın, Muğla ve Hatay illeri moderatörlüklerini SDÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Adem Korkmaz, Prof. Dr. İlker Çarıkçı, Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu ile Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sedat Aktan yapacak. Toplantıya sivil toplum kuruluşları, yerel yönetim temsilcileri, işadamları ve şehrin diğer aktörleri katılacak.

İLLERE GÖRE AYRILDILAR

Yapılacak çalışmalarda, Isparta'dan Prof. İlker Hüseyin Çarıkçı, Burdur ve Hatay'dan Prof. Dr. Korkmaz, Antalya ve Aydın'dan Profesör Dulupçu, Muğla ilinden ise Prof. Dr. Aktan sorumlu olacak. Yapılan çalışmalar sonucunda illerin ekonomik gelişmelerine öncülük edecek vizyoner projeler raporlanarak Genel Başkanlığa sunulacak ve kamuoyu ile paylaşılacak.

 

Bu haber 700 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...