Büyük Başarı Dershaneleri’nden 2012 SBS ve LYS başarısı

28 Ağustos 2012 14:54

Büyük Başarı Dershaneleri yöneticileri bir basın toplantısı yaparak, dershanelerinin 2012 SBS ve LYS’deki başarılarını ifade ettiler.

Söz konusu toplantıya; Kurucu İsmail Akçil, Genel Müdür İbrahim Nemli, Ertuğrul Bey Şubesi Müdürü Metin Ören, Mimar Sinan Sbs Şubesi Müdürü Tahir Ünal, Eğirdir Şubesi Müdürü Ataman Görgülü, Yalvaç Şubesi Müdürü Ali Açıkgöz ile öğrenciler ve veliler katıldılar.

Basın açıklamasını yapan Genel Müdür İbrahim Nemli şu ifadelere yer verdi: “Basın toplantımızda sözlerimize; son günlerde artan terör hareketlerinde ülke bütünlüğümüzü korurken şehit düşen evlatlarımızı ve sivil vatandaşlarımızı rahmetle anarak başlıyorum. ruhları şad olsun. tüm şehitlerimizin aziz hatırları önünde saygı ile eğiliyor ailelerine ve yüce milletimize sabırlar diliyorum.

Saygıdeğer dinleyenlerim ilimizde 2012 SBS ve LYS de türkiye sıralaması ve il çapında derece elde eden ve hedeflerine ulaşan diğer tüm öğrencilerimizi, onların ailelerini kutluyor tebrik ediyorum.

Ayrıca bu öğrencilerimizi sınavlara hazırlamada emeği geçen başta okul yöneticileri ve öğretmenleri olmak üzere, dersanelerimizin tüm yönetici ve öğretmenlerine de bir eğitim yöneticisi olarak teşekkürlerimi sunuyorum.

FARKIMIZ ANLAYIŞIMIZDIR

1987 yılından bu yana 26. öğretim yılına başladığımız bu yılda da istikrarlı çizgimizden, ilkelerimizden, kökleşmiş eğitim geleneklerimizden asla taviz vermeden uzun yıllara akıp giderek sürdürdüğümüz çalışmalarımızı değişen ve gelişen teknoloji ile yeni sistemlere uyarlayarak ve başarılarımızı artırarak sürdürüyoruz.

Dile kolay çeyrek asır yani başarılarla geçen 25 yıl… ve bu 25 yıllık süreçte zaman zaman ülkemizin ekonomik olumsuzluklarına, ilimizin dersanecilik sektöründe yaşadığı sorunlara ve eğitim sisteminde çok sık yapılan değişikliklere rağmen kendisini  sürekli yenileyerek ismini, kurucusunu, ilkelerini ve şubelerini koruyarak ayakta kalmayı başarmış, kurumsallaşmış ve ıspartamıza  mal olmuş ve asla zincir dersane tekliflerine itibar etmemiş kendine hep güvenen mütevazi başarılı bir büyük dersane…

ve yine geride bıraktığımız 25 yıllık süre içinde binlerce öğrencisini hedefledikleri ortaöğretim ve üniversitelerin çeşitli bölümlerine yerleştirmiş, şimdilerde ise onların çocukları hatta torunlarını okutmaya başlamış bir büyük başarı dersaneleri…

Biz hep güçlüyüz dedik gücümüze inandık çünkü gücümüzü arkamızdaki binlerce öğrencimizden alıyoruz. gururluyuz çünkü meslek ve iş sahibi yaptığımız binlerce insanımız var… işte bizi ayakta tutan bu sevgi ve oluşan bu gönül bağıdır…

Dolayısıyla geldiğimiz bu nokta sorumluluğumuzu daha da artırmakta ve daha çok çalışmamızı gerektirmektedir.

İlkelerimizden taviz vermeden, kayıt aşamasında verdiğimiz sözleri tutarak, daima “sensiz bir kişi eksiğiz” yaklaşımıyla tüm öğrencilere hitap ederek, ve daha önemlisi “her öğrenci ayrı bir dünyadır” anlayışıyla onların dünyalarını

dolayısıyla öğrenme biçimlerini keşfederek kişiye özel eğitim veren bir dersanedir Büyük Başarı.

Yıllara akıp giden geleneksel, istikrarlı, güvenli ve daima hoşgörünün hakim olduğu bir disiplin anlayışı ile, gayet seviyeli yaklaşımlarla, öğrencilerimizi önceki yıllarda olduğu gibi 2013 te de hayallerini süsleyen orta öğretim kurumlarına, ve üniversitelerin çeşitli bölümlerine  yerleştireceğimizi belirtmek isteriz.

2012 Ortaöğretim Kurumları İlk Yerleştirme Sonuçları:

2012 SBS ve LYS sonuçları dersanemiz açısından yine başarılarla  doludur. 

2012 SBS SONUÇLARI:

24        FEN LİSESİ ( 2  Sİ ANKARA FEN LİSESİ)

62        ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ

3          SOSYAL BİLİMLER LİSESİ

57        SAĞLIK MESLEK LİSESİ

28        ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

14        ASKERİ LİSE

194      ANADOLU LİSESİ

65        TEKNİK LİSE VE ANADOLU MESLEK LİSESİ OLMAK ÜZER 447 ÖĞRENCİMİZ SBS 1.YERLEŞTİRMEDE BAŞARILI OLMUŞTUR.

2012 LYS SONUÇLARI:

4          TIP FAKÜLTESİ

4          DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ

3          PDR

2          ECZACILIK FAKÜLTESİ

30        MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

2          MİMARLIK FAKÜLTESİ

5          HEMŞİRELİK

14        EĞİTİM FAKÜLTESİ

5          İLAHİYAT FAKÜLTESİ

8          İ.İ.B.F. MALİYE

13        İŞLETME FAKÜLTESİ

13        İ.İ.B.F. KAMU

12        İ.İ.B.F. İKTİSAT

92        ÖN LİSANS

olmak üzere 203 öğrencimiz de lys sonuçlarına göre diledikleri bölümlere yerleşmişlerdir.   kendilerini bir defa daha tebrik ediyoruz.

Bildiğiniz gibi doğru ve isabetli tercih yapmak en az sınav kadar önemlidir. buna inanan yönetim ve rehberlik ekibimiz  istanbulda ülke çapında uzman olan ve ulusal televizyonlarda program yapan salim ünsal bey başkanlığında yapılan “tercih eğitimi” toplantısına katılarak yeni sistem ve verilerle yazılımı tamamlanmış “tercih robotu” üzerinde gerekli örnek çalışmalar da yaparak “çoklu verilerle tercihte bulunma” noktasında dersanemiz öğrencisi olsun ya da olmasın toplam 523 adaya isabetli ve doğru tercih hizmeti sunulmuştur.

Geçen 25 yılda Isparta da eğitim öğretim çalışmalarına ve ilimizin eğitim kalitesinin yükseltilmesine değerli katkılarımızın olduğunu düşünüyoruz.

Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesi ve rehberliği ile özel eğitim kurumları ve okullar arasında gerçek anlamda işbirliği sağlandığı takdirde ilimizin genel başarısının daha da artacağına inanıyoruz. zümre işbirlikleri, deneme sınavı

sonuçları analizleri ve rehberlik hizmetleri konularında yapılacak ortak çalışmalar başarımızı inanın en az ikiye katlayacaktır. yakın çevremizde bu işbirliğini sağlayan illeri görmek mümkündür. biliyoruz ki amacımız ortaktır.

Aynı öğrencilere hizmet veriyoruz. kıskançlık haset vb duygular bizi köreltir.

oysa birbirimizin işini kolaylaştırmak okullarımızda atılan temellere birer tuğla koyan bizlere destek olmak ilimizin başarısına katkıda bulunmak demektir. aynı zamanda  o  okulun başarısını da yükseltmek demektir.

Eskiden olduğu gibi okullarımız artık dersane çalışanları tarafından olur olmaz saatlerde rahatsız edilmemektedir, zamansız ve defalarca telefon aramalarıyla veliler de rahatsız edilmemektedir. dersane öğretmenlerinin izinleri, ücretleri vb. özlük haklarında da iyileştirmeler  yapılmış ve yapılmaya devam edilecektir. artık dersaneler de birbirleriyle uğraşmak yerine eğitim kalitelerini yükseltme derdi ve gayreti içindedir. bunu başaramayan kurumlar bir bir kapanmakta ya da isim ve kurucu değiştirmektedir. çünkü insanımız ücretten ziyade kalite peşindedir. kaliteli eğitim hizmeti veren kurumlar ayakta kalıyor bunu hep birlikte görüyoruz. bütün bunlar  dersaneler birliğinin oluşmasıyla gerçekleşmiş olumlu gelişmelerdir.

Biz büyük başarılılar nasıl ki kendimize güveniyorsak 25 yıldır bizi bilen ve tanıyan onbinlerin de bize inanıp güvenerek en değerli varlıkları olan evlatlarını bize teslim ettiklerini ve etmeye devam edeceklerini düşünüyor ve bunu her gün an be an yaşıyoruz.

•          Onlar bilirler ki gözleri asla arkada değildir.

•          Onlar bilirler ki öğrenci bizim yöntem ve tekniklerimizi uygularsa hedefine kesin ulaşır.

•          Onlar bilirler ki bizde okul ve öğrenci ayrımı olmaz. her öğrenci aynı haklara sahiptir.

•          Onlar bilirler ki kayıt aşamasında ne söz verilmişse sonuna kadar tutulur.

•          Onlar bilirler ki büyük başarıda bireysel başarının yanında asıl hedef kitlesel başarıdır.

•          Onlar bilirler ve derler ki “başarı yetmez büyük başarı.”

•          Ve biz henüz bizi tanıma imkanına sahip olamamış öğrencilerimize diyoruz ki “sensiz bir kişi eksiğiz.”     

•          Saygı ve sevgilerimizle daha büyük başarılara… 

Bu haber 2303 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...