“Dereboğazı yolunu da Isparta’nın kanayan yarası haline dönüştürmeyi başardınız”

16 Eylül 2021 17:53

Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’ün geçtiğimiz gün televizyon programında söyledikleri sözlere tepki gösteren İYİ Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Isparta AKP Milletvekili sayın Mehmet Uğur Gökgöz beyefendi geçenlerde Kanal32 Televizyonunda katılmış olduğu programda, Dereboğazı yolunun yapılamamasının nedeni olarak özel hükümlerden kaynaklandığı dile getirmiştir. Sayın vekil artık topu taca atmayı bırakın!

Sürekli Dereboğazı yolu yok şu tarihte, yok bu tarihte bitecek diye söylenip duruyorsunuz. Sizlere ve İktidarınıza Isparta halkı artık inanmıyor! Eğer Dereboğazı duble yolu özel hükümlerden dolayı başlatılamıyorsa, daha önceki bütçelerinden aktarılan tünel paralarına ne diyeceksiniz? Sizler bütçeden aktarılan paraları hizmet olarak kullanmaktan acizsiniz.

Artık Isparta halkına bir türlü bitirilemeyen Dereboğazı yolunun yapımı için suçu başkasına atmaktan vazgeçin. Dereboğazı yolunda bir suçlu aranacaksa oda siz ve iktidarınızdır. Ayrıca İYİ Parti Merkez İlçe ve teşkilat olarak, Isparta'nın kanayan yarası haline dönüştürmeyi başardığınız Dereboğazı yolu bitirilene kadar gündem de tutacağımızdan hiç şüpheniz olmasın” dedi.

*Haber Merkezi

Bu haber 1451 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...