“Kendi beceriksizliğini bana mâl ediyor”

25 Nisan 2013 18:31

Eski Belediye Başkanı Hasan Balaman, mevcut Başkan Yusuf Ziya Günaydın’ın Atık Su Arıtma Tesisi’nde kendisini hedef alan sözlerine cevap verdi. Balaman, “Artık laftan da anlamıyor. Bana sataşacağına Isparta’ya hizmet et” dedi.

Eski Belediye Başkanı Hasan Balaman ile mevcut Başkan Yusuf Ziya Günaydın arasında sular durulmuyor. Eski başkanla mevcut başkan arasında her hafta bir sorun polemik konusu oluyor. Son olarak Belediye Başkanı Günaydın, atık Su Arıtma Tesisi’nin yatırım tanıtım toplantısında Balaman’a göndermede bulunarak “Burayı harap etmişler. Yüzde 50 kapasiteyle çalışır halde bırakmışlar” demişti. Günaydın’ın bu açıklamalarına Balaman’dan yanıt gecikmedi. Balaman, 2004’te göreve geldiklerinde çalışmayan tesisi yeniden çalışır duruma getirdiklerini ifade ederek, “Bu dönemde göreve geldiğimizde Isparta Belediyesi’nin tüm birimlerinde olduğu gibi Atık Su Arıtma Tesisi’nde de incelemelerde bulunduk. Asıl biz buranın çalışmadığını gördük. Tesis çalışmadığı için yoldan geçenlere rahatsızlık verdiğini de gördük. İnsanlar buradan geçerken burunlarını tıkayarak geçiyorlardı. Özellikle Antalya’ya gidenler bunu yoğun şekilde hissediyorlardı. Sayın Günaydın da bunu en iyi bilenlerdendir. Ancak geçtiğimiz günlerde yaptığı toplantıda yine bana sataşma ihtiyacı duymuş. Artık bana sataşmayı bırak, Isparta’ya hizmet et. 4 yıldır Isparta’ya hizmet etmiyorsun zaten! Bari kalan 10 ayında Isparta’ya hizmet etmeye çalış. Artık laftan da anlamıyor. Güneş balçıkla sıvanmaz onun için benimle uğraşmayı bırak artık. Uğraştıkça zararlı çıkan sen olursun. Öte yandan biz göreve gelir gelmez çalıştırdığımız tesisi görevi devrederken de çalışır vaziyette bıraktık. Biz bıraktığımızda o kötü kokular yoktu. Temiz bir yer haline gelmişti orası. Orada ne gibi yatırımlar yaptığımızı belediye personeli ve senin şu an başkan yardımcılığını yapan Aydın Şanlıtürk iyi bilir” dedi.

TESİSE YAPILAN 10 MİLYON TL’LİK HARCAMA İNCELENSİN!

Öte yandan Günaydın’ın tesise yapılan 10 milyon TL’lik yatırımın ilgililer tarafından incelenmesini isteyen Balaman, “Günaydın oraya 10 milyon TL’lik yatırım yaptığını söylüyor. Bunun ilgililer tarafından incelenmesini istiyoruz. Çünkü onun oraya yaptığı yatırım 500 bin TL’yi dahi bulmaz. Ayrıca Sayın Günaydın’ın iddia ettiği orada marangoz değil, çevre mühendisleridir. Hem orada çalışan benim personelim olduğu kadar senin de personelindi. Niye onları küçük düşürücü ifadeler kullanıyorsun. Ayrıca oradaki çevre mühendisi olan hanımefendiyi neden işten çıkardınız? Kendi beceriksizliğini bize mal etmeye çalışıyor. Onun için bırak artık bu tür söylemleri de hizmet yapmaya çalış” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 731 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...