“ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIK”

21 Eylül 2021 17:07

Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, Anagold 24 Erzincanspor deplasmanında kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, “Bu çocuklar bu neticeleri hak ediyorlar. Oynadıkları futbol ve verdikleri emeklerden dolayı hepsini tek tek kutluyorum” dedi.

                Türkiye Futbol Federasyonu 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor’da zorlu Anagold 24 Erzincanspor maçından 3-1 galip gelmenin sevinci yaşanıyor. Teknik Direktör Söyleyici,

Geçtiğimiz haftalarda oynadıkları 1928 Bucaspor ile 1922 Konyaspor karşılaşmalarında sonuca gidemediklerini, Angold 24 Erzincanspor karşılaşmasında 1-3 galip gelerek şeytanın bacağını kırdıklarını söyledi.

“BU ÇOCUKLAR BU NETİCELERİ HAK EDİYORLAR”

Sezon başından bu yana oynadıkları iyi futbolu  Anagold 24 Erzincanspor karşılaşmasıyla taçlandırdıklarını söyleyen  Isparta 32spor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, “Sezon başından bu yana süre gelen olumlu bir oyunumuz vardı. Özellikle Bucaspor ve Konya maçlarında çok iyi oynamamıza rağmen galip gelememiştik.  Pozisyonlarda bulduk olmadı. Şansızdık. Bu hafta hem iyi oyun ortaya koyduk, hem  de şeytanın bacağını kırdık.  Özellikle bu genç futbolcularım için mutluyum. Bu çocuklar bu neticeleri hak ediyorlar. Oynadıkları futbol ve verdikleri emeklerden dolayı hepsini tek tek kutluyorum. Bu galibiyeti başta kulüp başkanımız Atakan Yazgan’a, yöneticilerimize, taraftarlarımıza, basınımıza, Isparta kentine ve kent büyüklerine armağan ediyoruz” dedi.

*Levent Doğan

Bu haber 1199 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...