ITSO Başkanı Kaçıkoç ekibine veda etti

25 Nisan 2013 18:39

ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, görevine veda ederken Şükrü Başdeğirmen ve Bedri Ayhan’a katkılarından dolayı teşekkür etti. Kaçıkoç, bu göreve talip olanlara tek bir tavsiyede bulunacağını belirterek “Hoş görülü olun, birbirinizi sevin ve birlikte hareket edin” dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, görevini devretmeden önce son açıklamasını yaptı. Ekip arkadaşları Şükrü Başdeğirmen ve Bedri Ayhan’a katkılarından dolayı teşekkür eden Kaçıkoç, “Çalışma arkadaşlarımın kalbini kırmamaya özen gösterdim. Ancak bilmeyerek de olsa kalbini kırdığım kişiler varsa hepsinden haklarını helal etmelerini isterim” dedi.

BAŞDEĞİRMEN BENİM DOĞRU KARARIM

Başdeğirmen’in aday olması konusunu değerlendiren Kaçıkoç, “Kendisi çok değerli bir arkadaşımız. Başarılı çalışmalarımızda onun emeği çok büyük. Ben sanayici kökenli bir aileden geldiğim için her şeyi ayrıntısı ile düşünürüm ve sonuca ulaşmak için elimden geleni yaparım. Yol arkadaşlarımı da yanıma alırken en ince ayrıntısına kadar düşündüm ve hep doğru kararlar aldım. Bu yüzden Başkan Yardımcımız Şükrü Başdeğirmen’e ve ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

GÖREVİ BIRAKIYOR OLABİLİRİZ AMA

HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Öte yandan ITSO Meclis Başkanı Bedri Ayhan ise “Veda ederken birlik beraberlik içinde 8 yıl hizmetlerimizi devam ettirdiğimiz başta Hasan Hüseyin Kaçıkoç ve Şükrü Başdeğirmen olmak üzere dönemimizde ITSO’da yöneticilik ve meclis üyeliği yapmış tüm işadamlarına teşekkürü bir borç biliyorum. Onların hepsi benim dostum ve iş arkadaşım. Isparta’ya hizmette hep aynı yolda yürüdük ve görevden ayrılsak da topluma hizmet devam edeceğiz” diye konuştu.

Bu haber 699 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...