“Son yıllarda Isparta her yönden gelişmiş ve atağa kalkmış durumda”

27 Nisan 2013 13:17

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Vali Memduh Oğuz’u makamında ziyaret etti.

Samimi bir havada geçen ziyarette bütün Ispartalıları Ürgüp’e davet ettiğini belirten Başkan Fahri Yıldız; “Güller ve ilim diyarı Isparta’yı ziyaret etmekten dolayı çok mutluyum. Şu an farklı bir koku ve farklı bir ruh hali içerisinde olduğumu belirtmek istiyorum.

Isparta’ya daha önceleri de gelmiştim, ancak görüyorum ki son yıllarda Isparta her yönden gelişmiş ve atağa kalkmış durumda.    

Sayın Valimizi her zaman her yerde ülkesini seven, milletini seven, milli manevi değerlerine bağlı, ne yapılması gerektiğini bilen bir insan olarak hep önümüzde gördük.  Görüyoruz ki bu güzel insan Isparta’da da güzel işler yapıyor ve yaptığı güzel işleri de Isparta’nın gül kokusuyla birleştiriyor.

İnşallah Isparta edindiğim bilgiye göre önümüzdeki yıllarda farklı bir üniversiteye kavuşacak ve ilim merkezi olma yolunda ilerleyecek” dedi.

Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti ifade eden Vali Memduh Oğuz ise, Ürgüp’ün Kapadokya’nın en önemli turizm merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Şehirler arasındaki münasebetlere dikkat çeken Vali Oğuz; “Kapadokya bölgesi bütün dünyanın gözünü çevirdiği bir merkez. Bu merkezin en önemli yerlerinden biri olan Ürgüp’ün Belediye Başkanı kardeşimiz Fahri Beyin ziyaretinden çok memnun oldum. Bu ziyaretler şehirlerin birbirleriyle münasebetlerini güçlendirmeleri bakımından önemlidir. Dolayısıyla bu münasebetlerde hayırlar ve faydalar vardır. O bakımdan Isparta ile Ürgüp ilişkilerinin ileride daha da güçlenmesini temenni ediyorum” dedi.

Konuşmalardan sonra ziyaretin anısına Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, üzerinde peri bacaları resminin olduğu bir tabloyu Vali Memduh Oğuz’a takdim etti.

Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

 

Bu haber 646 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...