Yedişehitler’de film gibi olay

27 Nisan 2013 13:26

Yedişehitler Mahallesinde bir kahvehanede çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Kavga sonrası yaralanan şahsı hastaneye götürmek için yola çıkan araç bir de kaza yaptı.

Yedişehitler Mahallesinde bir kahvehanede S.A, B.A, Ş.T, H.T, A.E isimli şahıslar borç-alacak yüzünden tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada bıçaklar çekildi. Olayda beş şahıstan 4’ü çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay sonrası S.A ve B.A kahvehane sahibinin özel aracı ile hastaneye götürüldü. Yaralılardan H.T, A.E ve Ş.T kahvehanede bulunan diğer vatandaşlardan birinin aracı ile olay yerinden ayrıldı. Ancak bu araç Terminal Cami kavşağında Ayhan S. Yönetimindeki 32 LZ 066 plakalı araca çarptı. Ayhan S. Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Öte yandan kazaya karışan Ayhan S.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kahvehaneden yaralı olarak araca binen 3 kişinin durumunun ise ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Olay yerindeki görgü tanıklarının ifadelerini alan polis olaya dair soruşturma başlattı. Hastane önünde çok sayıda polis gece boyu bekledi.

Bu haber 559 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...